Test beste frituurpan

Redactie     februari 18, 2019    Wat is de beste frituurpan? In Duitsland deed men een grootschalige test waarbij zowel friteuses die met frituurolie werken als frituurpannen die hete lucht gebruiken werden getest. Hier de top vijf van de beste frituurpan test.

Deze test werd uitgevoerd door de grote Duitse vergelijkingssite Vergleich.org. Alle genoemde frituurpannen zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels om een frituurpan te kopen op Beste Frituurpan Kopen. Kijk daar voor alle specificaties en de laatste en laagste prijzen van onderstaande beste frituurpannen uit de test.

TIP: Op TestResults.nl vind je onder alle testen van friteuses nog veel meer testen van frituurpannen en airfryers. Kijk daar ook voor de nieuwste tests van friteuses, airfryers en frituurpannen.

1. Tefal Actifry YV 9601

Frituren met slechts één eetlepel olie? Dat kan met hete lucht. De Tefal Actifry is volgens de test niet alleen de beste hetelucht-frituurpan uit de test, maar ook de beste frituurpan in het algemeen. Groot voordeel van zo'n hete lucht pan is dat je er ook andere gerechten  mee kunt braden. Bij de Tefal Actifry is het zelfs mogelijk te frituren en te braden tegelijk. Zo kun je bijvoorbeeld gelijktijdig friet en vlees bereiden. De Tefal Actifry is het antwoord van Tefal op de Philips Airfryer.Een Tefal Actifry friteuse koop je al onder de 150 euro maar dit is een wat uitgebreider en daarmee duurder model. Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels op Beste Frituurpan Kopen voor de actuele prijzen.

2. Tefal FR8040

Voor de Tefal FR8040 frituurpan betaal je zo'n 110 euro. Dat is best veel voor een frituurpan die in olie frituurt, maar deze Tefal frituurpan is dan ook een heel goede friteuse. Het is een krachtige 2300 watt frituurpan waarin de friet en snacks snel klaar zijn. Dat is niet alleen plezierig omdat je er op kunt wachten, het is ook gezonder. Ook is de Tefal FR8040 een zelfreinigende frituurpan.


Ook deze goede frituurpan is te vinden bij de aanbevolen winkels op het bovenstaande Beste Frituurpan Kopen.

3. Philips Airfryer XL

Evenals de Tefal Actifry is de Philips Airfryer een hetelucht-pan. De XL is het grote model bedoeld voor gezinnen met kinderen. Vooral in Nederland is de Philips Airfryer XL een populaire frituurpan die met hete lucht werkt. Eigenlijk is frituurpan een belediging voor dit keukenapparaat waarmee je niet alleen kunt frituren, maar ook kunt grillen, bakken en braden.

Kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Frituurpan Kopen voor de actuele prijzen voor deze hetelucht-pan die steeds goedkoper wordt aangeboden.


4. Klarstein Vitair

Vierde in de Duitse test werd de Klarstein Vitair, een voordelige hetelucht-friteuse die in Nederland nauwelijks verkrijgbaar is. Het is een ruime hetelucht-pan waarin je 2 kilo aan eten kunt bereiden, genoeg voor grote gezinnen en gezelschappen tot 7 personen.

5. DeLonghi F 28311

De voordeligste frituurpan uit de top vijf van de test van beste frituurpan. Goedkoop is deze frituurpan met een prijs van circa 80 euro ook niet, maar het is dan ook een bijzondere friteuse. Deze beschikt over een roterende mand waardoor de De Longhi maar weinig fituurolie gebruikt. De friet en snacks worden door de draaibeweging telkens ondergedompeld in een kleine laag olie.


Kijk voor alle actuele prijzen en meer informatie van de en andere friteuses bij de aanbevolen winkels om een frituurpan te kopen op het bovenaan genoemde Beste Frituurpan Kopen.

Onderwerpen
Beste friteuse olie, beste frituurpan test, goede zelfreinigende frituurpan, goede frituurpan.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.