GPS wandel navigatie top 10

Bas van Rijswijk     augustus 20, 2020    

Een wandel GPS is een navigatie systeem voor wandelaars. Hier de wandelnavigatie top 10.

GPS wandelnavigatie

Nooit meer verdwalen tijdens een wandeling met een goede wandel gps, een navigatiesysteem voor wandelaars. Hier de top tien GPS systemen voor wandelaars.


Onderstaande top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Dit is een goede winkel als je een goede maar voordelige wandel gps zoekt. Ook winkels als Coolblue, Mediamarkt en Amazon hebben wandelnavigatie systemen voor weinig geld. 

Wandel GPS navigatie top tien


Zoals je aan de bovenstaande top 10 kunt zien wordt de markt van de wandel gps systemen gedomineerd door het Amerikaanse Garmin. Maar dat betekent niet dat er niet veel te kiezen valt. Garmin heeft veel verschillende wandelnavigatie systemen.

Let op de meegeleverde kaarten

Let er goed op welke kaarten er worden meegeleverd als je een wandel gps navigatiesysteem koopt. Voor een wandelvakantie in de Alpen zijn de kaarten van West Europa voldoende, maar als je eventueel eens gaat wandelen in Tsjechiƫ dan heb je de kaarten van heel Europa nodig. Bij veel Garmin GPS wandelnavigatiesystemen worden deze meegeleverd, maar niet bij allen. Let hier dus goed op.


Erg handig: Een fietshouder

Veel wandel GPS navigatie systemen zijn ook door fietsers te gebruiken. Het is dan handig als er een fietshouder voor het navigatiesysteem wordt meegeleverd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Garmin eTrex Touch.

Kijk bij de bovengenoemde winkels om goedkoop een goed gps wandel navigatie systeem te kopen.

Zie ook:


Onderwerpen:
Kijk hier voor de beste wandelnavigatie. Wandel GPS systemen voor de wandelaar. Vooral Garmin maakt GPS wandelnavigatie systemen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.