Keramische kachel (energie zuinige elektrische kachel)

Hier vind je aanbiedingen van de populairste energie zuinige keramische kachels en de beste keramische kachels uit de test. Kijk hier om je beste keramische kachel goedkoop te kopen.

De Longhi keramische kachel zuinige elektrische kachel

Je hebt verschillende soorten elektrische kachels. Een elektrische kachel die zuinig met stroom is, is de keramische kachel. 

Keramische elektrische kachel top 10

Hieronder vind je de top 10 van deze energie zuinige elektrische kachels. Je kunt vanuit deze top 1- doorklikken voor nog meer goede keramische kachels. Je vindt er van elk van deze elektrische kachels alle specificaties, mogelijkheden, ervaringen en een review.


Of kijk bij de beste keramische kachel test welke keramische kachels er als beste elektrische kachel getest zijn.

Wat is een keramische kachel?

Waar veel andere elektrische kachels gebruik maken van een gloeidraad gebruikt een elektrische kachel een keramische plaat voor de verwarming. een voordeel van zo'n keramische plaat is dat de plaat de warmte goed vast houdt. Dat betekent dat de keramische kachel meer warmte afgeeft bij hetzelfde vermogen. De keramische kachel in dus zuiniger met energie.


Trotec keramische elektrische kachel stopcontact
Trotec keramische elektrische kachel voor in stopcontact


De keramische kachel wordt vaak verward met de ventilatorkachel omdat ook de keramische kachel over een ventilator beschikt. Het verschil zit hem dus in dat keramische verwarmingselement. Als de elektrische kachel over een keramische plaat beschikt is het een keramische kachel. Een elektrische kachel met gloeidraad en ventilator is een ventilatorkachel.

Een keramische kachel beschikt dus eveneens over een ventilator om de warmte de ruimte in te blazen. Dat is goed voor de verwarming van een ruimte, maar dat betekent wel dat de keramische kachel altijd geluid maakt. Wil je een stille elektrische kachel, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Kies dan voor een convector kachel.

Maar als je een zuinige elektrische kachel zoekt om op de energiekosten te besparen (en daarvoor kopen veel mensen tegenwoordig een elektrische kachel) is een keramische kachel een goede keuze.

Weliswaar is een infrarood kachel of infrarood paneel verwarming nog zuiniger met energie, maar infrarood geeft gerichte warmte en is daarmee niet goed geschikt om een hele kamer mee op te warmen. Daarvoor heb je een convectorkachel of een meer energie zuinige keramische kachel nodig.

Duux zuinige keramische kachel met app

Duux zuinige keramische kachel met app

Kleine keramische kachel

De meeste keramische kachel zijn een kleine elektrische kachel. Compact en makkelijk te verplaatsen. Dat is erg handig want zo verplaats je de elektrische kachel makkelijk naar iedere plek in huis waar je de elektrische verwarming nodig hebt. Overdag in de werkkamer, 's avonds in de woonkamer, en voor het slapen warm je er misschien de slaapkamer nog even mee op.

Duur in aanschaf zijn de keramisch elektrische kachels ook niet. Rond de 50 a 60 euro koop je al een goedkope keramische kachel. Zelfs van een goed elektrische kachel merk als Trotec, DeLonghi, Auronic of Eurom.

Kijk bij de overzichten hier boven voor alle prijzen en alle mogelijkheden van goede keramische kachels.

Zie ook:
Foto bovenaan: De Longhi elektrisch keramische kachel

Onderwerp:
De keramische kachel is een energie zuinige elektrische kachel. Hier vind je de top 10 van keramische kachels, de beste keramische elektrische kachels uit de test en meer informatie over de keramische kachel.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.