Elektrische infrarood kachel

De top 10 van infrarood kachels en de beste infrarood kachels uit de test van deze energie zuinige elektrische kachels.

Infrarood kachel Veito

Een infrarood kachel is een energiezuinige elektrische kachel die heel gerichte warmte geeft. Zo krijg je het bij een laag energieverbruik toch lekker warm.

Hieronder vind je de top 10 van deze infraroodkachels. Ook vind je hier de beste infrarood kachel uit de test en hebben we informatie die je helpt om je beste infrarood verwarming te vinden en deze beste infrarood kachel goedkoop te kopen.

Infrarood kachel top 10


Vanuit de top 10 kun je doorklikken naar nog meer goede infrarood kachels. Hun prijzen, hun specificaties en ervaringen van gebruikers van iedere infrarood kachel.


Beste infrarood kachel test

Bij de bovenstaande infrarood kachel top 10 vind je de meest populaire elektrische kachels in die soort. Wil je weten welke infraroodkachel er als beste elektrische infrarood verwarming is getest? Kijk dan bij de beste infrarood kachel test die je eveneens hier boven vindt.


Wat is een infrarood kachel?

Een infrarood kachel is een elektrische kachel die zijn warmte heel gericht naar een object uitstraalt. Zo kun je heel goed een persoon verwarmen door bijvoorbeeld de infrarood kachel op een bureau of een bank te richten. Ook wordt de infrarood kachel vaak in de badkamer gebruikt (mits de infrarood elektrische kachel daar geschikt voor is).

Door de warmte direct op een persoon of op personen te richten krijg je het lekker warm zonder dat de infrarood kachel veel energie gebruikt. Je hebt het ook meteen warm als je de infrarood kachel aanzet. Voor het verwarmen van ene hele kamer is de infrarood kachel minder geschikt. Tenzij het een kleine kamer betreft zoals een badkamer. De infraroodkachel is namelijk een stralingskachel die de warmte echt op de persoon richt en is er niet op gemaakt om een hele ruimte te verwarmen.

De meest zuinige kachel die wel geschikt is om een hele kamer te verwarmen is de keramische kachel.


Elektrische infrarood kachel PurLine

Elektrische infrarood kachel PurLine

Hoeveel stroom gebruikt een infrarood kachel?

Van alle elektrische kachels is de infrarood kachel de meest energie zuinige elektrische kachel. Doordat hij niet de hele ruimte hoeft te verwarmen gebruikt een elektrische infrarood kachel maar weinig stroom. 

Vaak is het maximum verbruik van de elektrische infrarood kachel ruimschoots minder dan 2.000 watt. En dan hebben we het over de hoogste stand. In de praktijk geeft een infraroodkachel bij en stand van 800 watt al een heel aangename warmte, en dat is heel zuinig voor een elektrische kachel.

Je kan daarom veel energiekosten besparen als je een elektrische infrarood kachel gebruikt, als bijverwarming in de woonkamer of als hoofdverwarming in bijvoorbeeld een werkkamer, thuiskantoor of studeerkamer. Door daar een elektrisch infrarood kacheltje te gebruiken kan de CV uit blijven en bespaar je bakken geld op de energierekening.

Infrarood kachel of infrarood paneel

De infrarood kachel heb je in de vorm van een kachel, vaak een kleine elektrische kachel die je kunt oppakken en verplaatsen, zodat je de elektrische kachel in huis kunt gebruiken. Maar je hebt ook infrarood kachels in de vorm van een paneel die je tegen de muur of aan het plafond bevestigd. Deze infrarood kachel panelen kom je vooral vaak in de badkamer tegen.

In de bovenstaande infrarood kachel top 10 vind je zowel mobiele infrarood kachels als infrarood panelen.

Zie ook:
Foto bovenaan: Infrarood kachel Veito


Onderwerp:
De meest zuinige elektrische kachel is de infrarood kachel. De infraroodkachel is daarmee de beste elektrische kachel als je een energiezuinige elektrische verwarming zoekt. Kijk hier voor de infrarood kachel top 10, de beste infrarood kachel uit de test en goedkope aanbiedingen van infrarood kachels.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.