Houtskool barbecue top 5. Beste BBQ houtskool

Redactie     januari 01, 2020    


De meest gebruikte en meest verkochte barbecue is nog altijd de houtskool barbecue. Maar wat zijn de meest populaire houtskool barbecues? Hier de top vijf!


Alle vijf deze houtskoolbarbecues, en vele andere barbecues, kun je voordelig kopen bij het BBQcenter en de andere aanbevolen winkels op Beste Barbecue Kopen. Daar vind je naast de goedkoopste winkels ook de actuele BBQ Top 10 en een barbecue keuzehulp met alle tips en informatie voor bij het kopen van de voor jou beste barbecue.

1. Weber Smokey Joe barbecue

Een zeer populaire Weber barbecue. Met een doorsnede van 37 centimeter is het een compacte BBQ. Ook is de Weber Smokey Joe licht van gewicht en voorzien van een handige draagbeugel die ook het deksel vergrendeld. Door dit alles neem je de Weber Smokey Joe barbecue makkelijk mee op vakantie, naar het strand of op een picknick.Met zijn stabiele onderstel met drie poten en gesloten ketel is de Weber Smokey Joe ook een veilige BBQ.  Dankzij de twee ventilatieroosters stem je de luchttoevoer precies af en hou je de barbecue prima op temperatuur. De Weber Smokey Joe Premium barbecue wordt compleet met druipbakje en brikettenmaatbeker geleverd.

2. Weber Original Kettle barbecue

Deze Weber is met zijn 47 centimeter grote diameter geschikt voor barbecues voor groepen tot 8 personen. Het is een gebruiksvriendelijke Weber barbecue die je dankzij zijn 2 wielen met velgen zonder moeite naar zijn plek rijdt. Ook het legen van de barbecue is zo gepiept want dankzij jet one-touch systeem laat je de gebruikte as zo in de as-opvangbak vallen.Briketten bijvullen kan ook heel makkelijk via het inklapbare ruimte en via ventilatierooster kun je de temperatuur in de BBQ heel nauwkeurig regelen, daarbij geholpen door een termometer in het deksel. Ook handig: De geïntegreerde dekselhaak waar je het deksel aan kunt hangen. Soms zijn heel simpele details in de praktijk bijzonder handig!

Deze houtskool barbecue is dezelfde als de Weber One-Touch, alleen de naam is veranderd.

3. Cobb Premier barbecue

Niet alleen Weber maakt goede barbecues. Wat dacht je van de Cobb Premier? Dit is een totaal andere barbecue om te zien dan de Webers. Het is een veelzijdige BBQ met een duurzame roestvrijstalen behuizing.

Het vuur is verborgen in deze behuizing waardoor je de Cobb Premier barbecue kunt gebruiken op plekken waar andere houtskoolbarbecues verboden zijn. En hierom ook wordt de Cobb Premier houtskool barbecue vaak gebruikt op plekken zoals een boot, een balkon, een dakterras of een boot.Met de juiste accessoires kun je met de Cobb Premier niet alleen grillen maar ook bakken, braden, wokken en zelfs roken.

Door de koelblijvende behuizing is deze houtskoolbarbecue extra veilig en dankzij de RVS behuizing gaat deze barbecue lang mee.

4. Weber Go-Anywhere barbecue

De één heeft een reistas, de ander een reisbarbecue. Dat is de Weber Go-Anywhere barbecue namelijk, een reisbarbecue die je heel makkelijk op vakantie of op een picknick kunt meenemen. De Weber Go-Anywhere reisbarbecue is vederlicht en heeft opklapbare poten.


Het frame met vier poten is zeer geschikt voor een barbecue op niet vlak terrein, zoals in het bos of bij een recreatieplas. Met zijn afmetingen van 41 bij 25 centimeter is de Weber Go-Anywhere barbecue klein genoeg om overal mee naar toe te nemen maar groot genoeg om met vier volwassenen te barbecuen.

5. Bodum Fyrkat

Deze Bodum houtskoolbarbecue doet sterk aan de Weber Smokey Joe denken maar is een stuk goedkoper. Ook deze BBQ is compact en lekker makkelijk mee te nemen met zijn handvat, zijn dekselsluitingen, zijn lage gewicht en natuurlijk zijn afmetingen.Een groot voordeel ten opzichte van de Weber Smokey Joe is de as-opvangschaal waarin je de as zo kunt laten vallen.

Kijk op Beste Barbecue Kopen voor alle prijzen en meer informatie over de hier genoemde en andere barbecues.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.