Gasbarbecue top 5. De vijf beste gasbarbecues

Redactie     januari 01, 2020    

De gasbarbecue wint steeds meer aan populariteit ten opzicht van de houtskoolbarbecue. Het gebruiksgemak speelt daarbij de belangrijkste rol.


Maar wat is de beste gasbarbecue? Wij kijken hier naar de top vijf van goede gasbarbecues.Deze top vijf is gebaseerd op de veel verkochte gasbarbecues bij het BBQcenter van CoolBlue. Het BBQcenter levert alle belangrijke barbecues tegen scherpe prijzen en zonder verzendkosten.

Het BBQcenter en andere beste en goedkoopste aanbieders vind je op Beste Barbecue Kopen. Daar is ook de BBQ top 10 en een barbecue keuzehulp te vinden waarmee je heel makkelijk de voor jou persoonlijk beste barbecue kunt vinden.

1. Cadac Carri Chef 2

De Cadac Carri Chef 2 is een mix van een elektrische barbecue en een skottelbraai. Deze veelzijdige BBQ wordt niet alleen geleverd met een geëmailleerd grillrooster, maar ook met een pandrager en de beroemde skottel van Cadac voor roerbakken of wokken. je kan je eten dus op deze barbecue op vele manieren bereiden.


De Cadac Carri Chef 2 is de opvolger van de succesvolle Cadac Carri Chef Deluxe. Het is een luxe veelzijdige gasbbq met een ingebouwde thermometer in het deksel een een ruim kookoppervlak van 48 centimeter.

2. Weber Q1000

Weber is HET merk als het op barbecues aankomt. En de Weber Q1000 is één van hun meest succesvolle modellen. Het is een orgineel vormgegeven gasbarbecue met een stevige constructie en een ketel van gietaluminium. Ruimte om spullen naast het rooster neer te zetten ontbreekt, maar dit is dan ook echt een tafelbarbecue.


3. Weber Q1200

De Weber Q1200 is groter en zwaarder dan de Q1000 zonder dat je er een groter kookoppervlak voor terug krijgt. De extra ruimte komt ten goede aan een werkblad en ook beschikt de Weber Q1200 over een thermometer in het deksel. Bij de Weber Q1000 wordt deze gemist.

4. Barbecook Spring 330

Een voordelige buitenkeuken met niet minder dan 3 branders, een zijbrander en een kookoppervlak van 63 bij 43 centimeter. En dat bij BBQcenter voor minder dan 250 euro! Op de Barbecook Spring 330 maak je buiten maaltijden klaar voor tot wel 10 personen. Deze gasbarbecue is makkelijk schoon te maken en beschikt over handige zijtafels voor werkruimte. Deze gasbarbecue is er ook als Barbecook Spring 350 met een bakplaat boven 1 van de pitten.


5. Campingaz 2 Series Classic LX Plus

Een echte buitenkeuken met gasbarbecue. Compact, met inklapbare zijtafels. En met twee branders met een vermogen van 7,5 kW/u. En met vetopvang, een opbergruimte voor de gasfles, kastjes, wielen, een warmhoudrooster en een dekselthermometer. Kortom een heel complete gasbarbecue. Alleen de zijbrander ontbreekt.Kijk op Beste Barbecue Kopen voor alle prijzen en specificaties, en om barbecues met elkaar te vergelijken.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.