Middelen tegen reisziekte (wagenziekte, zeeziekte, luchtziekte)

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

5 beste middelen tegen reisziekte. Deze middelen helpen goede tegen wagenziekte, zeeziekte, luchtziekte en andere reisziekte.

Beste tegen reisziekte, wagenziekte, zeeziekte, luchtziekte

Reisziekte kan heel vervelend zijn, zowel voor volwassenen als kinderen. Wagenziekte, zeeziekte en luchtziekte kan je dag behoorlijk verpesten. Daarom hier een top vijf van middelen tegen reisziekte.


Onderstaande middelen tegen reisziekte zijn voordelig te koop bij de aanbevolen online drogisterijen. Kijk daar voor alle prijzen en meer informatie.

1. Pillen tegen reisziekte

Al deze drogisterijen verkopen pillen tegen reisziekte. Dit zijn heel kleine tabletten die je ruime tijd voor het reizen al moet innemen. Ze werken dus alleen preventief en niet als je ze inneemt als je je al misselijk voelt. 

De pilletjes op basis van cinnarizine verminderen de duizeligheid en onderdrukken misselijkheid en braakneigingen. De bekendste pillen tegen reisziekte zijn die van Primatour. Deze kosten 40 cent per pilletje. 

De drogisterijen verkopen reistabletten echter meestal ook van hun huismerk of een ander goedkoop merk en dan kosten ze maar de helft.

2. Seaband polsband

Een andere bekend middel tegen reisziekte is de Seaband. Ook deze is bij vrijwel iedere (online) drogist te koop. De Seaband is een polsbandje dat tegen alle soorten misselijkheid werkt. Bij reisziekte, maar ook bij ochtendmisselijkheid vanwege een zwangerschap. 

De Seaband polsband voorkomt en/of verminderd misselijkheid door een (zachte) druk uit te oefenen op twee drukpunten aan de binnenkant van de pols. Je hebt aparte Seabands voor kinderen en volwassenen.

seaband reisziekte polsband

Seaband polsband tegen reisziekte/ wagenziekte / zeeziekte

3. Homeopatische druppels regen reisziekte

Er zijn ook homeopatische middelen tegen reisziekte zoals Heel Cocculus Homaccord. Dit betreft geen pilletjes maar een homeopatisch geneesmiddel inde vorm van druppels. Het werkt bij reisziekte, maar ook bij burn-out en vermoeidheid.

4. Travelerstick

Een ander middel dat via bovenstaande online drogisterijen te koop is, is de Arkopharma Traveller Stick. Deze Travellerstick bevat 100% natuurzuivere oliƫn van pepermunt, gember en geranium, en 100% natuurzuivere extracten van sinaasappel en citroen. Met name gember is een middel dat we veel tegenkomen bij middelen tegen reisziekte.

5, Scopodern pleisters

Ook pleisters kunnen reisziekte voorkomen. Dokter Online (zie bovengenoemde aanbevolen drogisterijen) verkoopt deze pleisters tegen reisziekte. De werkzame stof wordt via de huis opgenomen. Deze pleisters werken wel drie dagen lang! Wel heb je er een recept voor nodig, maar dat kan via Dokter Online.

Kijk bij de bovenstaande online drogisterijen voor al deze middelen tegen reisziekte tegen de laagste prijs.

Zie ook:
Onderwerp:
De beste middelen tegen wagenziekte, zeeziekte, luchtziekte en andere reisziekte. De beste pillen en beste pilletjes, maar ook het beste polsbandje tegen wagenziekte, druppels en  een reisstick.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.