Vacumeermachines. Voedsel vacuüm trekken en sealen.

Bas van Rijswijk     januari 25, 2018    


Hou je voedsel wel vijf keer zo lang goed door het luchtdicht te verpakken. Daarvoor moet je het eten vacuum trekken en sealen. Dat doe je met een vacumeermachine (vacuümmachine). Hier de top vijf van vacumeermachines.

Je hebt professionele vacumeermachines van enkele honderden euro's. Maar voor thuisgebruik zijn er ook heel aantrekkelijk geprijsde vacuümmachines. Kijk hieronder maar in de top vijf van vacumeermachines welke vacuümmachines het meest in trek zijn.

Top vijf vacuümmachines


Een goede vacumeermachine kan overweg met zakjes van verschillende maten. Je kunt herbruikbare zakjes gebruiken om kosten te besparen. Vaak worden deze vacuümzakjes bij een vacumeermachine meegeleverd.

Een vacumeermachine beschikt over een pomp die alle lucht uit het luchtdichte zakje trekt. Vervolgens seal je het het apparaat het vacuümzakje zodat er helemaal geen lucht meer in het zakje aanwezig is. Zo blijft het voedsel veel langer goed en neemt het bovendien minder ruimte in in je vriezer of koelkast.

Kijk op Beste Vacuümmachine  Kopen voor alle informatie over vacueermachines en de prijzen van deze handige keukenapparaten.

Foto bovenaan: De populaire Princess vacumeermachine

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.