Beste zonnebrillen voor heren (top 10)

Bas van Rijswijk     september 08, 2020    

De beste zonnebril voor een man. Met de beste zonnebril voor heren uit de test en de actuele herenzonnebril top 10.

Beste zonnebril man

Bescherm je ogen in de zomer tegen UV-straling en fel zonlicht met een goede zonnebril. Wij kijken hier naar de beste en meest populaire zonnebrillen voor heren en we geven tips welke zonnebril het best bij de vorm van je gezicht past.

Beste zonnebril heren

Hieronder vind je de top 10 van zonnebrillen voor mannen. Zoek je de beste zonnebril voor heren uit de test? Kijk dan bij onderstaande test.


Top tien herenzonnebrillen


>>> TIP: Koop de beste zonnebrillen tegen de laagste prijs. Kijk op Beste Zonnebril Kopen voor de beste en goedkoopste winkels, voor de beste zonnebrillen en voor een zonnebril keuzehulp waarmee je eenvoudig de voor jou meest geschikte zonnebrillen kunt selecteren.

De beste zonnebril voor de vorm van je gezicht

Hoe een zonnebril je staat hangt van een belangrijk deel af van de vorm van je gezicht. Een zonnebril kan de één heel mooi staan en bij iemand anders veel minder goed passen. Hieronder wat tips voor de beste zonnebril.

Beste zonnebril voor een rond hoofd

Voor een rond hoofd zijn een rechthoekig montuur en een vierkant montuur het best geschikt. Deze vormen doen je gezicht langer en minder rond lijken. Bovendien oogt je hoofd bij een rechthoekige vorm slanker. Een populaire vierkante zonnebril is het wayfarer model.

Beste zonnebril voor een vierkant hoofd

Een rond gevormde zonnebril of vlindervormig model die je gezicht juist ronder lijken. Deze vormen verzachten harde gelaatstrekken en maken je gezicht minder hoekig. Voor heren zijn er maar weinig vlindervormige monturen, deze komen daarom vaak op een ronde zonnebril uit.

Beste zonnebril voor een ovaal hoofd

Bij een ovaalvormig hoofd kun je het beste kiezen tussen een rechthoekig montuur en een vlindervormig montuur. Deze vormen verbergen niets maar doen de ovale contouren van het gezicht juist beter uitkomen.

Beste zonnebril voor een hartvormig hoofd

Is het hoofd breed van boven en smal van onder dan heb je een hartvormig gezicht. Een pilotenbril past heel goed bij deze vorm van het gezicht omdat zo'n aviator zonnebril een soortgelijke vorm heeft. Ook een vierkante zonnebril (bijvoorbeeld het wayfarer model) past heel goed.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Zonnebril Kopen voor de winkels waar je al deze zonnebrillen tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook: Meer mode en mode-accessoires


Onderwerp:
De beste zonnebrillen voor mannen. Met de beste herenzonnebril uit de test en de top 10 van zonnebrillen voor heren. Plus aanbiedingen van zonnebrillen bij de beste winkels om een mooie en goede herenzonnebril goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.