Best verkochte buitenkeukens

Redactie     februari 18, 2019    


Het buitenleven, barbecue├źn en ook buiten koken nemen steeds meer in populariteit toe. Daarom worden er steeds meer buitenkeukens verkocht en dus ook op de markt gebracht. Maar wat zijn de beste buitenkeukens?


Wij kijken hier naar de top vijf van best verkochte buitenkeukens. Deze rangschikking is gebaseerd op de verkoopcijfers van van Fonq. Kijk hier voor het aanbod aan buitenkeukens van Fonq en andere voordelige aanbieders.

Goede buitenkeukens van topmerken kun je al onder de 300 euro kopen, De buitenkeukens uit de top 5 zijn iets duurder. De Campingaz 3 Series Classic LS is met een prijs van zo'n 340 euro de goedkoopste buitenkeuken uit de top 5.

1. Weber Spirit E-320 Original GBS

Een complete buitenkeuken op gas met drie krachtige RVS-branders die traploos regelbaar zijn, een grillrooster en een elektrische ontsteking. Door zijn royale kookoppervlak is deze Weber buitenkeuken geschikt voor grote gezelschappen. Dankzij de zijbrander kun je op deze buitenkeuken makkelijk soepen, sauzen en bijgerechten mee maken. Een nadeel is de prijs.


2. Barbecook Siesta 310

De Barbecook Siesta 310 is bijvoorbeeld bijna de helft goedkoper en doet niet veel voor de Weber onder. Ook deze buitenkeuken is zeer compleet met zijn zijbrander, warmhoudrek, plancha en een ruim kookoppervlak voor wel 14 personen!

3. Campingaz 3 Series Classic LS

Een vergelijkbare buitenkeuken van Campingaz tegen een nog lagere prijs. Ook hier 3 RVS branders, een zijbrander en een dekselthermometer. De Campingaz 3 Series Classic LS heeft alles dat je van een goede buitenkeuken mag verwachten tegen een lage prijs.

4. Weber Genesis E-330 GBS

De tweede Weber in de top vijf is een buitenkeuken voor de echt fanatieke kok. Het is namelijk een prijzige keuken, met een prijskaartje van bijna 1.500 euro. Maar dan heb je wel een Weber buitenkeuken met vele functies en snufjes, groot genoeg voor gezelschappen tot 20 personen. Deze Weber beschikt bijvoorbeeld over een Sear Station, een aanvullende, extra krachtige brander waarmee vlees onder een zeer hoge temperatuur scherp aangebraden kan worden.

5. Weber Spirit E-210 Original

Een wat goedkopere Weber met twee branders. Een pit minder dus dan de voorgaande keukens. Verder is deze bijzonder compacte Weber buitenkeuken wel zeer compleet.

Kijk hier voor alle actuele prijzen en nog veel meer goede en betaalbare buitenkeukens.


Foto bovenaan: Weber

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.