Muurverf top 10

Redactie     september 30, 2020    


Welke muurverf is de beste? Over welke muurverf zijn de gebruikers het meest tevreden? De populariteit van de verschillende soorten en merken muurverf kun je aflezen aan de online verkopen van muurverf.


Hieronder vind je de top tien van muurverf gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com, één van de beste online winkels voor verf. Kijk bij deze winkels om goedkoop verf online te kopen.

Muurverf top tien


Dit is de top tien. Je kunt verder doorklikken voor meer goede muurverf. 
 

De nummer 1 muurverf: Histor Monodek

De nummer één muurverf qua populariteit is Histor Monodek. Zoals de naam al aangeeft is dit een (meestal) in één laag dekkende muurverf, wat meteen de populariteit verklaart. Histor Monodek muurverf is bedoelt voor muren en plafonds binnen in huis. Zowel stenen muren als gipsen muren, hardboard en zachtboard kun je met deze veelzijdige muurverf schilderen.

Histor Monodek muurverf is al na 1 uur kleefvrij en na circa  uur over te schilderen. De populaire Histor muurverf is aan te brengen op zowel bestaande verflagen als op nieuw werk.

Deze Histor muurverf is verkrijgbaar in drie kleuren wit (standaard wit, RAL 9001 en RAL 9010) en in volumes van 2,5 liter, 5 liter en 10 liter. Kijk bij de bovenstaande online verfwinkels om deze muurverf tegen de laagste prijs te kopen.

Meer beste verf uit de test

Naast muurverf zijn er nog meer soorten verf. Kijk bij de beste verf uit de test voor de beste verf uit diverse testen. Of kijk hieronder naar de top vijf lijsten van andere soorten verf zoals betonverf, buitenbeits en magneetverf.


Zie ook:

Onderwerpen:
Beste muurverf, histor monodek, muur verven. verf muur.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.