De 5 beste printers

Redactie     januari 01, 2018    


Hoewel er al jaren lang wordt gepraat over het papierloze kantoor kopen de meeste computergebruikers nog steeds een printer. Wat zijn momenteel de beste printers voor thuis en op kantoor? Hier de top vijf!


Voordelig een goede printer kopen? Op Beste Printer Kopen vind je aanbiedingen van de onderstaande printers en nog veel meer goede printers bij de beste online winkels.

Onderstaande top 5 is van enige tijd geleden. Kijk bij de actuele printer top 5 voor het overzicht van de afgelopen maand.


1. HP Deskjet 2540 All-in-One

HP (Hewlett Packard) bracht de eerste inkjet printers op de markt, en tot op de dag van vandaag zijn ze toonaangevend op het gebied van deze goedkope printers met een goede printkwaliteit. Op dit moment is hun HP Deskjet 2540 All-in-One het meest populaire model. Dit is een all-in-one kleurenprinter die niet alleen kan printen maar ook in de zetten is als scanner en kopieerapparaat. Via WiFi kan de all-in-one inkjet printer met een draadloos netwerk verbonden worden zodat je vanaf iedere computer, laptop, smartphone of tablet kan printen.

2. Epson Expression Home XP-415

Met de Expression Home XP-415 brengt ook Epson een prima alles in één inkjetprinter op de markt waarmee je in kleur kunt printen, scannen en kopiëren. Printen kan via het lokale WiFi netwerk en internet. Installeren van WiFi gaat erg makkelijk (want automatisch) via de Auto Wi-Fi setup. Deze Epson maakt gebruik van 4 inkt-cartridges zodat je minder snel de kleuren inkt hoeft te vervangen die minder vaak gebruikt worden.

3. HP Color LaserJet Pro MFP M476NW

De hoogste laserprinter in de lijst is de HP Color LaserJet Pro MFP M476NW. Ook deze laser is een alles in één printer. Maar hij is nog veelzijdiger. Naast printen, scannen en kopiëren kan deze HP laserprinter namelijk ook faxen. De HP Color LaserJet Pro MFP M476NW heeft verschillende toners per kleur en natuurlijk worden WiFi en Ethernet ondersteund.

4. Epson Expression Premium XP-610

De tweede Epson inkjetprinter in de lijst is de Expression Premium XP-610. Deze all-in-one is ideaal voor mensen die zelf foto's willen afdrukken. Zo beschikt deze inkjet over een aparte papierlade voor fotopapier. Verder kun je met deze uitgebreidere inkjetprinter dubbelzijdig printen.

5. HP LaserJet Pro 200 Color MFP M276NW

HP laserprinter voor professioneel gebruik. Snel en veelzijdig. De HP MFP M276NW beschikt over een 750 MHz-processor die zorgt voor een supersnelle verwerking van grote documenten zoals rapporten met afbeeldingen en grafieken.

Foto: Xerox printer

Onderwerpen:
Beste printer, beste inkjet, beste laserprinter, laserjet, inkjetprinter.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.