Inkjet printer: De beste printer voor thuis

De inkjet printer geldt als de beste printer voor thuis. Een inkjet is een goedkope printer die foto's mooier afdrukt dan een laserprinter. Hier de beste inkjet printers.De inkjet printer is dan ook de meest populaire printer voor thuisgebruik. Vooral de inkjets van HP, Canon, en Epson worden vaak gekocht.

Inkjet printer top 10

Hieronder vind je naast de top 10 van meest populaire inkjets ook de beste inkjet printer uit de test en aanbiedingen van alle goede inkjet printers bij de beste en goedkoopste aanbieders.


All in one deskjet printer het meest populair

We schreven het al, de inkjet printers zijn voor thuisgebruik veel meer populair (en ook beter geschikt) dan laserprinters. Dit ondanks hun hogere printkosten door duurdere printerinkt. Laserprinters hebben lagere printkosten maar zijn veel minder goed in het printen van kleurenfoto's. En dat is toch iets waar de meeste consumenten veel waarde aan hechten.

Binnen de inkjet printers zijn de all-in-one printers weer het meest populair. Met een all-in-one kun je niet alleen printen, maar ook kopiƫren en scannen. Voor het kopiƫren hoeft zelfs geen computer aangesloten te zijn. Een goede all-in-one inkjet printer kun je als vrijstaand kopieerapparaat gebruiken. En dan te bedenken dat je voor vier a vijf tientjes al een goede all-in-one inkjet printer kunt kopen!

Draadloos printen via WiFi

Een andere eis die de meeste kopers aan hun nieuwe inkjet printer stellen is de mogelijkheid om draadloos te kunnen printen. In de meeste huishoudens is tegenwoordig een WiFi netwerk aanwezig. Let er bij de aanschaf van je nieuwe inkjet printer op of deze WiFi ondersteunt (dit is tegenwoordig meestal het geval). Je kunt dan vanuit iedere plek in huis je printopdrachten naar de printer sturen. Niet alleen vanaf een computer, maar ook vanaf een smartphone of tablet.

Kijk bij bovenstaande beste winkels om een printer te kopen voor alle printers, alle mogelijkheden, alle specificaties en alle prijzen.


Zie ook:

Onderwerp:
Op zoek naar de beste inkjetprinter? Hier vind je de inkjet printer top 10 , de beste inkjet printers uit de test en meer tips en informatie om de beste inkjet printer of beste printer thuis te vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.