Inkjet printer: De beste printer voor thuis

De inkjet printer geldt als de beste printer voor thuis. Een inkjet is een goedkope printer die foto's mooier afdrukt dan een laserprinter. Hier de beste inkjet printers.De inkjet printer is dan ook de meest populaire printer voor thuisgebruik. Vooral de inkjets van HP, Canon, en Epson worden vaak gekocht.

Inkjet printer top 10

Hieronder vind je naast de top 10 van meest populaire inkjets ook de beste inkjet printer uit de test en aanbiedingen van alle goede inkjet printers bij de beste en goedkoopste aanbieders.


Bij de aanbiedingen vind je alle goede inkjets. Het zijn voornamelijk all in one kleurenprinters en een enkele single function printer (een inkjetprinter zonder scan en kopieer mogelijkheid). 

Via selectiemogelijkheden kun je uit het overzicht met alle inkjet printers makkelijk de voor jou beste inkjet printer tegen de laagste prijs selecteren.

Hieronder vind je meer informatie die je behulpzaam kan zijn bij het selecteren van de voor jou beste inkjetprinter.

All in one deskjet printer het meest populair

We schreven het al, de inkjet printers zijn voor thuisgebruik veel meer populair (en ook beter geschikt) dan laserprinters. Dit ondanks hun hogere printkosten door duurdere printerinkt. Laserprinters hebben lagere printkosten maar zijn veel minder goed in het printen van kleurenfoto's. En dat is toch iets waar de meeste consumenten veel waarde aan hechten.

Binnen de inkjet printers zijn de all-in-one printers weer het meest populair. Met een all-in-one kun je niet alleen printen, maar ook kopiëren en scannen. Voor het kopiëren hoeft zelfs geen computer aangesloten te zijn. Een goede all-in-one inkjet printer kun je als vrijstaand kopieerapparaat gebruiken. En dan te bedenken dat je voor weinig geld al een goede all-in-one inkjet printer kunt kopen!

Het zijn printers die in aanschaf heel goedkoop zijn. Ruim de 90 euro heb je al een goede inkjetprinter waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Je komt soms zelfs al eenvoudige inkjetprinters onder de 50 euro tegen, maar deze zijn minder qua kwaliteit. 

Omdat de aanschafprijs van de printer maar een klein deel van de printkosten uitmaakt (aan inkt heb je al snel meer uitgegeven) is het zonde om voor een paar tientjes minder voor een minder goede printer te kiezen.

Handige functies inkjetprinter

Waarop moet je letten als je een inkjetprinter kiest? De mogelijkheid om te scannen en te kopiëren is erg handig. Voor nauwelijks meer geld koop je een all in one inkjetprinter die ook zelfstandig (dus zonder computer) als kopieerapparaat gebruikt kan worden. Kies dus altijd voor een alles in één printer, tenzij je al zo'n printer in huis hebt staan.

Draadloos printen is natuurlijk ook heel belangrijk. Stuur vanuit iedere kamer in huis je printopdrachten naar de printer met je PC, laptop, tablet of smartphone. Hiervoor wordt meestal gebruik gemaakt van WiFi of Apple AirPrint. Je print dan via je thuisnetwerk. 

Ook printen via internet is vaak mogelijk, via Google Cloud Print kun je zelfs vanaf een heel andere locatie printen. Google Cloud Print wordt vooral gebruikt door Android apparaten zoals chromebooks en smartphones.


Canon Pixma inkjetprinter
Canon Pixma inkjetprinter


Bij een inkjetprinter met NFC kun je ook draadloos printen zonder in te loggen op het draadloze netwerk van de printer. Hiervoor moet je je wel in de directe nabijheid van de printer bevinden.

Hoe wil je printen? Bedraad of draadloos? Via een netwerk of internet? Let er goed op of de inkjetprinter die je op het oog hebt over de juiste mogelijkheden beschikt. Bij de bovenstaande beste inkjetprinters kun je op deze mogelijkheden selecteren.

Dat geldt ook voor andere mogelijkheden van de inkjetprinter zoals automatisch dubbelzijdig printen, printen op groot A3 formaat en de mogelijkheid om je (al dan niet gescande) documenten direct vanaf de printer te faxen of te mailen.


Brother inkjetprinter zakelijk gebruik

Brother inkjetprinter zakelijk gebruikBeste inkjetprinter merken

Goede inkjetprinters worden door een zeer beperkt aantal fabrikanten gemaakt. De beste inkjetprinter merken zijn HP, Epson, Canon, Brother. Andere merken kom je vrijwel niet tegen.

Bij de bovenstaande inkjet printer overzicht vind je alle beste inkjetprinters voor privé gebruik, voor ZZP en thuiskantoor en meer uitgebreide goede inkjetprinters voor zakelijk gebruik. Bij de best geteste inkjetprinters vind je de beste inkjets uit de test.

Kijk bij bovenstaande beste winkels om een printer te kopen voor alle printers, alle mogelijkheden, alle specificaties en alle prijzen.


Zie ook:

Onderwerp:
Op zoek naar de beste inkjetprinter? Hier vind je de inkjet printer top 10 , de beste inkjet printers uit de test en meer tips en informatie om de beste inkjet printer of beste printer thuis te vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.