All in one printer

De meeste inkjet printers en veel laserprinters zijn een all in one printer. Hier de beste all in one printers. De beste all in one printer is tevens scanner en kopieerapparaat.

All in one inkjet printer Epson

De meest populaire printers van dit moment kunnen meer dan printen alleen. Met de zogenaamde all in one printer (of multifunctional printer) kun je ook kopiëren en scannen, en soms ook faxen. Hier de top tien van meest populaire all in one printers van dit moment.

De beste all in one printers

Hieronder vind je de beste all in one printers. We hebben de top 10 met met de meest populaire all in one printers van dit moment en de beste all in one printer uit de printer test (beste all in one inkjet printer) en beste all in one laserprinter).

Ook wijzen we je hier onder de weg naar de beste en goedkoopste printer winkels waar je deze all in one printers kan kopen.


Wat is jouw beste all in one printer? Gebruik de Printer Keuzehulp

Weet je nog niet precies wat voor printer je wilt aanschaffen? Een multifunctionele all in one of alleen een printer? Kleur of zwart/wit? Een fotoprinter of een tekstprinter? Een laserprinter of een inkjetprinter?

Gebruik dan de onderstaande Printer Keuzehulp van CoolBlue. Deze brengt je in enkele stappen naar de voor jou beste printer.


Waarom een all in one printer?

Een kopieerapparaat voor thuis is een behoorlijke uitgave. Maar een all in one printer is niet zo heel veel duurder dan een gewone printer. In ieder geval ligt de meerprijs een stuk lager dan die van een los kopieerapparaat. 

Met een all in one (multifunctionele printer), kun je scannen, printen en daarom ook kopiëren. Daarvoor hoeft er geen eens een computer aangesloten te zijn. Een all in one printer kan geheel zelfstandig als kopieerapparaat dienst doen!

Faxen met een all in one printer

Faxen, het klinkt als iets uit een ver verleden, maar sommige all in one printers kunnen ook faxen. Wil je kunnen faxen? Koop dan een all in one die dit ondersteund.

Meer keuze-mogelijkheden

En zo valt er nog veel meer te kiezen als je een (all in one) printer koopt. Wat voorbeelden van overwegingen:

- Heeft de printer een bedrade netwerkaansluiting (Ethernet)?
 
- Heeft de printer een draadloze netwerkaansluiting (WiFi)
 
- Kan de printer ook in kleur printer?
 
- Is het een foto-printer? (met extra hoge kwaliteit op foto's)

- Kan de printer automatisch dubbezijdig scannen?

- Heeft de printer automatische documentendoorvoer?

- Kan de printer direct vanaf een geheugenkaart printer?

- enz.


Goedkope all in one printer


Een veelzijdige alles in 1 printer is soms een opmerkelijk goedkope printer. Je hebt al een all in one printer onder de 60 euro. Dan heb je een printer voor printen, scannen en kopiëren. Voor de geringe aanschafprijs heb je niet alleen een printer maar ook een scanner en kopieerapparaat in huis. 

Kijk bij onderstaande aanbiedingen goedkope all in one printers voor de all in ones in de laagste prijsklasse. De keuze is niet heel groot, en vaak afhankelijk van korting acties, maar je vindt er onder de 60 euro eenvoudige maar goede all in one printers van HP, Canon en soms Epson.


Deze goedkope all in one printers zijn inkjet printers. In kleur printen en via WiFi draadloos printen vanaf je laptop, smartphone of tablet is vrijwel altijd mogelijk bij deze goedkope printers en soms wordt ook Apple Airprint ondersteunt. 

Voor thuisgebruik zijn deze goedkope printers snel genoeg en het zijn allemaal inkjets. Ze leveren dus kleurenfoto's in een goede kwaliteit af, het sterke punt van inkjet printers.


Gebruik de bovenstaande Printer Keuzehulp om de voor jou ideale printer te kiezen.


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste all in one printer, een alles in 1 printer, die kan printen, scannen en kopiëren. Zo heb je een printer, scanner en kopieerapparaat in één. We hebben de beste all in one printers uit de test (beste all in laserprinter en beste all in one inkjetprinter) en de top 10 van meest populaire all in one printers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.