De beste printer merken

Redactie     januari 20, 2021    

Kijk hier voor de top vijf van beste printer merken.

Beste printers

Vijf merken printers domineren de printer markt. Hier aandacht voor de top vijf van printer merken. Dit zijn de merken die de beste printers voor thuis en kantoor maken.Hier koop je de beste printers tegen de laagste prijs

Op Beste Printer Kopen vind je alle beste printers tegen de laagste prijs. Daar vind je de beste (en goedkoopste) winkels om een printer te kopen, een Printer Keuzehulp en de Top 10 van printers.


Wil je weten welke printers er als beste printer getest zijn? Bij de beste printer test vind je de beste printer in iedere soort uit de test.

1. HP printers

HP (voorheen Hewlett-Packard) is al vele jaren het nummer één merk in printers. In 1939 begonnen William Hewlett en David Packard met een startkapitaal van 538 dollar in een garage in Palo Alto een werkplaats in  wetenschappelijke instrumenten. Leuk detail: Die garage was het beginpunt van wat nu Silicon Valley is.

Hewlett-Packard zou vele jaren later toonaangevend worden door zijn printers. De Deskjet en Laserjet werden een een begrip. Het waren de eerste inkjet-printer en laserprinter. En hoewel HP steeds meer concurrentie van andere merken krijgt is het Amerikaanse bedrijf nog steeds de marktleider in printers voor thuis en voor kantoor. Ze maken inkjet printers, fotoprinters en laserprinters in alle prijsklassen.

2. Canon printers

Canon is één van de merken die aan de poten van HP zaagt. Na HP heeft Canon het grootste aanbod aan printers voor thuisgebruik en kantoor. Hun Canon Pixma printers behoren tot de beste printers en meest verkochte printers voor thuis. Hun printerassortiment bestaat uit zo'n 100 printers, dus je kunt gerust zeggen dat er voor iedereen een geschikte Canon printer te vinden is. Of je nu een all-in-one, laserprinter of inkjetprinter zoekt.

3. Epson printers

Epson is een klassieker op printergebied. Lang geleden, in de tijd van de matrixprinters was Epson HET merk. Daarna vielen ze wat weg, maar de laatste jaren is het Japanse merk weer aan een comeback bezig. Dat doen ze met goede printers die in testen niet zelden als beste printer uitgeroepen worden. Zo werd de Epson Workforce Pro door de Consumentenbond als beste printer uitgeroepen. Epson heeft een groot en goed assortiment printers in alle soorten, zowel voor thuis als op kantoor.

4. Brother printers

Ook Brother is zo'n klassiek merk. De marktleider toen we nog geen printer maar een typemachine gebruikte, maar ook in de tijd van alles in één printers behoort Brother nog steeds tot de top. Brother levert al sinds mensenheugenis kwaliteit als het op printen, scannen en kopiëren aankomt.

5. Samsung printers

Van deze top vijf kun je Samsung zien als het jongste merk, ook al bestaan ze al sinds 1938. De laatste jaren is Samsung echter enorm in opmars. Hun printers scoren zowel hoog in de verkooplijsten als in vele testen van printers, van de Consumentenbond en van andere organisaties. Samsung printers presteren goed en zijn aantrekkelijk geprijsd. En deze Koreaanse fabrikant maakt printers in alle soorten, en voor alle gebruikers.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Printer Kopen voor de beste van al deze printers tegen de laagste prijs.


Onderwerp:
Hier boven vind je de beste printer fabrikanten. Bij het eveneens boven genoemde Beste Pirnter Kopen vind je de aanbiedingen van deze HP printers, Brother printers, Samsung printers, Epson printers, en Canon printers bij de beste en goedkoopste aanbieders van deze printers. Deze beste printers koop je online goedkoop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.