De beste hoogslapers

Bas van Rijswijk     juli 04, 2018    


Een hoogslaper is er niet alleen voor kinderen. Er zijn ook heel goede, mooie en vooral ruimtebesparende hoogslapers te koop voor tieners, studenten en klein behuisden. Hier kijken we naar vijf van de beste hoogslapers voor kinderen, scholieren en studenten.


Deze top vijf is samengesteld door de woonblog. Kijk bij hun top vijf van hoogslapers voor vijf vaak heel verschillende hoogslaper bedden.

Hoogslaper kinderen

Je kunt namelijk kiezen voor een heel speelse hoogslaper in de stijl van een piratenkamer of met de uitstraling van een boomhut. Een glijbaan maakt vrijwel altijd deel uit van een kinderhoogslaper.

Hoogslaper student

Maar bij tieners en studenten zijn andere eigenschappen belangrijk. Let dan vooral op een goed bureau. Veel hoogslapers beschikken over ene bureau, maar deze is vaak klein en je kunt er geen stoel onderschuiven. Dat heeft dan weer als gevolg dat het bureau niet comfortabel is om aan te werken, waarna de scholier of student op zoek gaat naar een andere werkplek. In de top vijf vind je dan ook de beste hoogslaper voor studenten, met een breed en uitschuifbaar bureau.

Ben je klein behuisd, bijvoorbeeld op een kleine studentenkamer? Dan is het erg handig als je hoogslaper niet alleen een slaapplaats en goede werkruimte biedt, maar ook veel opslagruimte. Ook daarvan vind je in de bovenstaande top vijf met beste hoogslapers een goed voorbeeld.

Twee van de vijf hoogslapers beschikken ook nog eens over een tweede bed (een laagslaper). Erg handig als er een logee langs komt, maar ook handig als er twee kinderen op één kamer slapen.

Kijk in de bovenstaande top vijf voor de beste hoogslapers voor diverse soorten gebruikers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.