Elektrische barbecue top 5. Beste elektrische BBQ's

Redactie     januari 01, 2020    

De top 5 van beste elektrische barbecues uit de elektrische BBQ test.

Een elektrische barbecue is de meest gebruiksvriendelijke BBQ die je kunt hebben. Geen houtskool, geen gasflessen, gewoon de stekker er in en barbecueën maar! Bovendien is een elektrische barbecue heel veilig met kinderen. Je moet alleen wel een stopcontact in de buurt hebben.


Elektrische barbecues worden gemaakt door merken als Wweber, Outdoorchef, Princess en Grandhall. Maar wat is de beste elektrische barbecue? Hier de top vijf van meest verkochte modellen.


Het betreft de vijf veel verkochte elektrische BBQ's bij het BBQcenter van CoolBlue. CoolBlue verkoopt alle populaire barbecues (houtskool, gas en elektrisch) tegen lage prijzen. Ze bezorgen alles gratis thuis. Kijk Beste BBQ Kopen voor de actuele lage winkelprijzen van deze barbecues.


Deze elektrische BBQ test is al wat ouder. Kijk bij de beste elektrische BBQ test voor een meer recente test van elektrische barbecues.


1. Outdoorchef City Electro

Schijn bedriegt. De Outdoorchef City Electro ziet er uit als een houtskool BBQ, maar is wel degelijk een elektrische barbecue. Deze Outdoorchef BBQ geeft een echte barbecue ervaring, maar wel met het gemak van elektrisch barbecueën. Bij de Outdoorchef City Electro kun je kiezen uit 7 warmte-standen waarvan de hoogste boven de 300 graden ligt!


Door op hoge temperaturen te barbecueën krijg je een echte grillsmaak aan je vlees en groente. Je kunt de Outdoorchef City Electro echter ook gebruiken om te koken, te stoven en vlees op een lage temperatuur te garen. Door zijn compacte vorm kun je deze elektrische Outdoorchef barbecue ook goed op een klein balkon gebruiken.

2. Princess 112247

Deze Princess elektrische barbecue is zeer goedkoop. Hij kost nog geen 40 euro. De elektrische Princess barbecue wordt geleverd met een onderstel zodat je staand kunt barbecueën. Je kunt de Princess 112247 echter ook als tafelbarbecue gebruiken. Het kookoppervlak van 47 bij 28 centimeter is groot, maar je mist een deksel.


3. Weber Q140 Dark Grey Stand

Deze Weber elektrische barbecue heeft alle voordelen van elektrische BBQ maar geeft wel de echte barbecuesmaak aan je eten. Deze BBQ heeft een traploze temperatuurregelaar zodat je de gewenste temperatuur heel nauwkeurig kunt instellen. Zoals je van Weber gewend bent kent deze elektrische barbecue een stevige constructie met een deksel en ketel van giet-aluminium en een grillrooster van geëmailleerd gietijzer. Een top-barbecue voor wie het beste wil!


4. Grandhall E-Grill

Een mooi vormgegeven elektrische barbecue waarmee je snel hoge temperaturen haalt. Dankzij zijn 1500 watt superkrachten zit je in een mum van tijd op 360 graden. Een nadeel is dat er geen onderstel wordt meegeleverd. Deze is wel apart te koop, maar de Grandhall E-Grill is een echte tafelbarbecue om te zien.Maar voordelen heeft de Grandhall E-Grill ook. Zoals we al schreven warmt hij heel snel op. Verder kan de BBQ zichzelf uitschakelen en is hij snel en makkelijk schoon te maken. Ook is hij erg compact en daarom erg geschikt voor het gebruik op een balkon en om mee te nemen op vakantie. Twee halogeen buiselementen zorgen voor een gelijkmatige verhitting van het kookoppervlak van deze elektrische barbecue.

5. Steba VG300 BBQ Grill

Een eenvoudige betaalbare elektrische barbecue waarmee je prima grill-resultaten kunt behalen. Deze barbecue wordt geleverd met een onderstel en is daardoor zowel als staande BBQ als tafelbarbecue te gebruiken. Doordat het verwarmingselement is geïntegreerd in de bakplaat is er een heel goede warmteverdeling en is de elektrische barbecue makkelijk te reinigen. Nadelen: Deze elektrische barbecue mist een thermometer en een werkblad. Door dat laatste is hij wel handig compact.Kijk hier voor alle prijzen en meer informatie, ook van andere barbecues.

Foto bovenaan: Outdoorchef elektrische BBQ

Zie ook:
De 5 beste elektrische barbecues uit de test. Met de beste elektrische BBQ's van Weber, Outdoorchef, Steba, Grandhall en Princess. Met aanbiedingen om je beste elektrische BBQ goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.