Beste koelbox en beste koeltas

De koelbox top 10, de koeltas top 10, plus aanbiedingen en de beste koelboxen en beste koeltassen uit de test.

beste koelbox

Hou je drankjes en eten lekker koel op het strand, in de auto of in het bos met een goede koelbox of koeltas. Hier hebben we de top 10 van zowel koelboxen als koeltassen..

We kijken eerst naar de meest populaire koelboxen en koeltassen van dit moment, en vervolgens naar de beste koelbox test, de beste koeltas test en naar aanbiedingen van koelboxen en koeltassen

Koelbox / koeltas top 10

We beginnen met de boxen en tassen die het meest verkocht zijn de laatste weken.

Beste koelbox test

Hierboven vind je de meest populaire koelboxen van dit moment. Koelboxen die vaak een goede prijs / kwaliteit verhouding hebben. Maar zijn dit ook de beste koelboxen? Dat kun je zien in de beste koelbox test.

Beste koeltas test

Hetzelfde geldt voor de koeltas. De koeltas is vergelijkbaar met een koelbox. Het verschil is dat een koelbox een harde (meestal kunststof) behuizing heeft en dat een koeltas flexibel en zacht. Een koelbox is hard, een koeltas kun je opvouwen.


Het voordeel van een koeltas is dus dat je hem leeg makkelijk opgevouwen kunt wegbergen, en dat je de koeltas in de auto makkelijk ergens kunt tussen proppen. Bij een koelbox lukt dat niet, een koelbox geeft geen millimeter mee. Maar daardoor beschermt een koelbox de inhoud wel goed. Je loopt niet de kans dat je boterhammen geplet worden of dat er een pak melk of vruchtensap in de knel komt.


Reisenthel koeltas
Reisenthel koeltas


De gemiddelde koelbox is ook groter dan de gemiddelde koeltas. Dus vaak beter geschikt om veel mee te nemen.

Zowel koelboxen als koeltassen worden veel gebruikt. Maar er worden iets meer koelboxen verkocht.

Elektrische koelboxen

Steeds vaker is een koelbox voorzien van een thermo-elektrische motor die de koelbox koelt. Zo'n koelbox wordt daarmee in feite een kleine koelkast. 

Met een beperkte capaciteit natuurlijk, maar een goedkope maar goede elektrische koelbox koelt zo'n 16 graden onder de omgevingstemperatuur. Dat is heerlijk koel als je bijvoorbeeld een drankje uit de koelbox pakt. Elektrische koelboxen zijn erg handig op de camping maar je hebt wel stroom nodig om te koelen.Campingaz koelbox elektrisch met autolader

Campingaz koelbox elektrisch met autolader

Koelbox in de auto

Als je een elektrische koelbox koopt, kies er dan één met een 12v aansluiting. Deze past in een stroompunt in je auto (de beroemde "sigaretten-aansteker"). Veel auto's hebben voor dat doel een stroompunt in de achterbak. 

Je hebt in de zomer dan een handig koelkastje in je auto en altijd een koel drankje voorhanden! En als je op pad gaat kun je je eten en drinken zolang mogelijk koelen. Bij bovenstaande winkels kun je deze auto koelboxen eenvoudig selecteren. Kies daarvoor voor een koelbox met autolader.


Goedkoop een koelbox of koeltas kopen


Tot slot hebben we nog een overzicht voor je met aanbiedingen van de beste winkels waar je een goede koeltas of goede koelbox goedkoop kunt kopen.


Kijk bij bovengenoemde winkels voor de beste koelboxen en koeltassen tegen de laagste prijzen.


Zie ook


Onderwerpen:
Hier vind je de top 10 van koelboxen en koeltassen. Kijk hier voor een goede koelbox of goede koeltas. Met tips, de beste koelbox uit de test en de beste koeltas uit de test. Ook een elektrische koelbox voor in de auto en andere elektrische koelboxen. Met koeltas en koelbox aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.