Pizza gourmet (pizzarette, een kleine pizzaoven op tafel)

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


De pizza gourmet is de nieuwste gourmet-trend. Een pizza gourmet (pizzarette) is een kleine pizza oven waarmee iedereen aan tafel zijn eigen pizza bereid. Hier de top vijf van pizzagourmets.


Actuele top vijf pizza gourmetsBovenstaande pizzagourmet top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de belangrijkste en beste aanbieders van funcooking apparatuur. Bij deze aanbevolen winkels koop je gourmetstellen, fondue's, steengrills en andere apparatuur waarmee je gezellig samen aan tafel kunt kokkerellen.


Wat is een pizza gourmet?

In feite is de pizza gourmet (of pizzarette) een compacte steenoven die je op tafel kunt plaatsen. Deze pizza oven heeft niet één opening, maar vier of zes, al naar gelang het aantal personen dat de pizza gourmet gelijktijdig kan gebruiken.

De pizza's die je aan tafel bereid zijn zelf uit ingrediënten samengestelde mini-pizza's, maar je kunt er ook een grote pizza mee bereiden. Het is immers een pizza oven! Ook koekjes bakken kan met een pizza gourmet / pizzarette.

Veel aanbod aan pizzaovens voor op tafel

De pizza gourmet wordt steeds populairder. Veel fabrikanten van funcooking apparatuur komen dan ook met een pizza gourmet. Onder andere Bestron, Trebs, Emerio, Gusta, Waves en Food and Fun maken dit soort pizzaovens voor op tafel.Deze pizza gourmets worden geleverd met een bovenkoepel die gemaakt is van terracotta en een stenen bakplaat. Ook metalen koepels komen voor.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor het totale aanbod aan pizza gourmets / pizzarettes waarmee je aan tafel je eigen samengestelde pizza kunt bakken.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.