Goede blenders (test, top 10 en aanbiedingen)

De blender top 10, een overzicht van de beste blenders uit de test en aanbiedingen van meer goede blenders.


Met een blender kun je een heerlijke smoothie of milkshake maken. Ook kun je er babyvoeding mee pureren en soms zelfs ijs en noten mee malen. Hier kijken we naar de blender top 10, beste blender uit de test.

Blender top 10


De beste blenders uit de test


Bij deze testen vind je naast de best geteste blenders in het algemeen, ook de beste goedkope blender, de beste smoothie maker, de beste soepmaker, de beste blender to go, de beste blender voor babyvoedsel en meer beste blenders.
De mogelijkheden van een goede blender

Het maken van smoothies en gemixte sapjes is de belangrijkste taak van een blender. De beste blender zorgt daarbij voor een mooie gladde smoothie in slechts enkele seconden. Een goede sterke motor is daarvoor belangrijk en het is erg handig als je de keuze hebt tussen meerdere snelheden zodat je zowel harde als zachte ingrediƫnten goed kunt bewerken. Een pulsestand is handig voor het hakken van ingrediƫnten zoals knoflook.

Het malen van ijsblokjes is ook een taak van de blender die door veel mensen zeer op prijs gesteld wordt. Daarvoor moet de blender wel krachtig genoeg zijn. Het gemalen ijs is heerlijk in cocktails en andere koele drankjes.

Ook de kan is een belangrijk onderdeel van de blender. De kan moet een behoorlijke inhoud hebben en de sap moet makkelijk kunnen worden uitgeschonken. Niet alleen de techniek en de prijs, maar ook de kwaliteit van de kan is daarom een belangrijk onderdeel in de blender test.

Daarnaast is het plezierig als zo veel mogelijk onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Tip: Kijk op Beste Blender Kopen voor blender aanbiedingen bij de beste winkels, een keuzehulp met meer dan 500 blenders en meer tips en informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste blender.

Blender tip Consumentenbond

De Consumentenbond heeft enkele handige kooptips voor bij het kiezen van je beste blender op een rijtje gezet. Kijk hier onder naar een video met deze Consumentenbond blender tips.


Video  Consumentenbond: Tips blender kiezen

Zie ook:


Foto's: De hier afgebeelde blenders zijn van Braun

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.