Beste staafmixer top 10 met aanbiedingen en test

De beste staafmixer uit de test en andere goede staafmixers uit de staafmixer top 10. Plus aanbiedingen bij de beste winkels.

beste staafmixer test

Met een staafmixer kun je van alles doen in de keuken. Mengen, malen, pureren, mixen, en soms ook hakken, kloppen en crushen. Er zijn zelfs staafmixers waarmee je kunt snijden en raspen. Maar wat is een goede staafmixer? Hier de top tien van meest populaire staafmixers.


Actuele top tien staafmixers


Aanbiedingen staafmixers bij de beste winkels

Deze top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol,com, één van de grootste verkopers van staafmixers in Nederland. Kijk bij de onderstaande aanbevolen winkels en bij de beste sraafmixers uit de test voor alle informatie over alle staafmixers, waaronder naast specificaties, prijzen en mogelijkheden ook de voordelen en nadelen van iedere mixer, reviews en ervaringen van gebruikers.

Beste staafmixer test


Staafmixer of handmixer?

Een staafmixer is vooral geschikt voor pureren, snijden en mengen, terwijl je met de grotere handmixer ook kunt kneden en kloppen. Een handmixer werkt met twee los te koppelen gardes terwijl de staafvormige staafmixer maar één garde gebruikt.

Informatie over handmixers is ook bij de bovengenoemde staafmixer informatie te vinden.

Voordelen staafmixer

Sterke punten van de staafmixer is dat deze veel minder ruimte inneemt dan bijvoorbeeld een grote keukenmachine. Een staafmixer is ook weer snel en makkelijk schoon te maken. En je kunt er een heleboel mee!

Ook is een staafmixer makkelijk te gebruiken. Je houdt de mixer met één hand vast en kunt dan mixen, mengen en pureren. De staafmixer is ook een heel veelzijdig keukenapparaat. Je maakt er een smoothie, saus, puree, soep of dip mee, en kunt er zelfs kruiden en noten mee hakken. Dat alles gaat snel en efficiënt.

Ook is een staafmixer makkelijk uit elkaar te halen om de mixer schoon te maken. Veel van de onderdelen kunnen in de vaatwasser.

En niet in de laatste plaats is een staafmixer een relatief goedkoop keukenapparaat.

Nadelen staafmixer

Maar zoals altijd staan er tegenover voordelen ook nadelen. 

De capaciteit en kracht van een staafmixer is over het algemeen wat minder dan die van een keukenmachine. Je kunt met een staafmixer wel grote hoeveelheden voedsel bereiden, maar dit is wat meer werk. Ook voor her verwerken van harde ingrediënten is een staafmixer minder geschikt.

Een ander nadeel ten opzichte van een keukemachine is dat je met een stafmixer wat meer voorzichtig te werk moet gaat om spatten en morsen bij hoge snelheden te voorkomen.

Zie ook:


Foto: Braun staafmixer


Onderwerp:
De beste staafmixer vind je makkelijk via de informatie op deze pagina. We hebben de staafmixer top 10, de beste staafmixers uit de test, de beste winkels om online staafmixer goedkoop met korting te kopen en meer informatie en tips voor bij het vinden van je beste staafmixer en om deze beste staafmixer goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.