Beste aircooler merken (beste luchtkoelers)

Bas van Rijswijk     januari 01, 2019    

De 5 beste aircooler merken. Plus de beste luchtkoeler uit de aircooler test en aanbiedingen van alle goede aircoolers bij de beste winkels.

Novohogar aircooler / luchtkoeler

Zoals de naam al aangeeft is de aircooler (luchtkoeler) een apparaat dat de lucht koelt. Dat is een groot verschil met een gewone ventilator die alleen de (warme) lucht verplaatst en daarmee slechts een idee van koelte geeft. Hier kijken we naar de beste aircoolers van dit moment, en de goedkoopste aanbieders van deze beste aircoolers.


Een aircooler is een ventilator die via een reservoir met koud water de lucht niet alleen verplaatst maar ook koelt. Bij een gewone ventilator is het nog net ze warm als je de ventilator uitzet als voor je hem inschakelde. Goede aircoolers brengen de temperatuur echt naar beneden. We kijken hieronder naar de beste vijf aircoolers.

Al deze aircoolers zijn te vinden bij de aanbiedingen van aircoolers. Daar vind je deze aircoolers bij de beste en goedkoopste online aanbieders in Nederland.

Hieronder de top vijf van aircoolers.

AEG aircoolers

Luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtreiniger in één apparaat. Met een 4,5 liter waterreservoir zodat je hem tot wel 20 uur achtereen kunt gebruiken zonder bij te vullen. Deze AEG luchtkoeler is voorzien van een filter voor het wegfilteren van stofdeeltjes, pollen en geuren. Zo zorgt deze AEG aircooler  niet alleen voor koelte, maar ook voor een gezondere  en schonere lucht.

Beste luchtkoeler merken: AEG aircooler

AEG aircooler


De AEG luchtkoeler is geschikt voor thuis en op kantoor, hoewel een luchtkoeler wel het best tot zijn recht komt in een kleine ruimte. Dankzij de vier zwenkwieltjes verplaatst je deze beste aircooler makkelijk naar een andere ruimte. Zo kun je de aircooler makkelijk met je meenemen, van werkkamer naar woonkamer naar slaapkamer. Dankzij de afstandsbediening kun je deze beste aircooler vanaf bank of stoel bedienen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat deze beste aircooler kost bij de goedkoopste aanbieders.

Trotec aircoolers

Een andere fabrikant van de volgens velen beste aircoolers is het Duitse Trotec. Deze Trotec luchtkoeler kent vele instellingen zoals een instelbare uitblaasrichting, automatisch draaibare lamellen, 3 ventilatiestanden, een nachtmodus, een timer en kinderbeveiliging. Bedienen gaat makkelijk met de afstandsbediening of direct op de aircooler zelf.

Beste luchtkoeler merken: Trotec aircooler

Trotec aircooler


Ook deze aircoolers is tevens als luchtbevochtiger te gebruiken zodat hij ook in de winter nuttig is. De natuurwind modus zorgt voor een natuurlijk briesje dat van sterkte wisselt, net als de echte wind.

Ook de beste aircoolers van Trotec zijn bij de bovenstaande aanbiedingen goedkoop te vinden.

Novohogar aircoolers

Voor een wat kleinere aircooler is Novohogar een goed merk luchtkoelers. Deze Novohogar aircooler is wat compacter dan bovenstaande aircooler, maar heeft desondanks een 4 liter waterreservoir, goed voor 15 uur onafgebroken koelen. De afstandsbediening ontbreekt bij deze luchtkoeler maar verder is het net zoals de bovenstaande koelers een volwaardige aircooler voor koelen, bevochtigen en reinigen van de lucht, voorzien van een te wassen luchtreinigingsfilter.

Beste aircooler merken: Novohogar luchtkoeler


Novohogar aitcooler


Hoewel deze beste aircooler slechts 57 centimeter hoog en 24 centimeter breed is deze toch voorzien van wieltjes om hem makkelijk te verplaatsen. De Novohogar aircooler beschikt over 3 snelheden en een timer. Kijk voor de laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen.


Honeywell aircoolers

Een ander topmerk in aircoolers is Honeywell.

Beste luchtkoeler merken: Honeywell aircooler

Honeywell aircooler

Arctic Air luchtkoelers

Liever een tafelmodel aircooler? Kijk dan eens naar de aircoolers van Arctic Air.  Klein en handzaam. Bovendien kun je ze niet alleen via het stopcontact gebruiken maar je kunt ze ook voeden via de usb-aansluiting van je computer. Een echte bureau aircooler dus.

Beste aircooler merken: Artic Air luchtkoeler

Artic Air luchtkoeler


Ook de prijs van deze beste aircoolers in tafelmodel is interessant, maar je koelt hier geen volledige kamer mee, wel een werkplek. Ook moet je deze kleine aircooler logischerwijs wat sneller met water bijvullen, ongeveer na 8 uur.

De beste luchtkoelers uit de aircooler test

En zo zijn er nog meer goede aircoolers, bijvoorbeeld van FlinQ, Princess, Klarstein, Domo, Evapolar, JAP Appliances, Black & Decker, Sencor en andere fabrikanten.

Bij de onderstaande aircooler test kun je zien wat momenteel de beste aircoolers zijn.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van aircoolers wat al deze beste aircoolers bij de goedkoopste aanbieders kosten.

Zie ook:

Foto bovenaan: Novohogar aircooler


Onderwerp:
De beste aircooler merken. Deze 5 fabrikanten maken goede luchtkoelers. Met aanbiedingen van meer goede aircoolers bij de beste winkels om een aircooler goedkoop te kopen en de beste aircooler uit de luchtkoeler test.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.