Parfum dames: Top 10 damesgeuren

Bas van Rijswijk     januari 28, 2020    

Top 10 van parfum voor dames. Met de top 10 damesgeuren (eau de parfum, eau de toilette) en aanbiedingen van deze geuren voor dames.


parfum dames: top 10 damesgeuren

Welke parfum kun je je vrouw of vriendin het best cadeau doen? Laat je inspireren door de top 10 van meest populaire damesgeuren. Welke parfum voor dames wordt het meest verkocht?


Deze top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, tegenwoordig, één van de grootste online parfumwinkels.


Top 10 damesgeuren


Deze parfum top vijf bevat niet alleen de echte parfum, maar ook andere dames geuren als eau de parfum en eau de toilette. Het verschil tussen deze dames geurtjes kun je hieronder lezen.

Wil je meer populaire geuren voor dames zien? Je kunt in bovenstaande top vijf verder doorbladeren voor nog veel meer heerlijke damesgeuren,

Wat is het verschil tussen parfum, eau de parfum en eau de toilette?

Parfum

Parfum is de koningin onder de geuren. Een geur mag alleen parfum heten als het tussen de 20 en 40 procent geurstoffen bevat. De rest van de inhoud bestaat meestal uit alcohol. Echte parfum is heel duur, maar een paar druppels zijn voldoende om de hele dag lekker te ruiken.

Eau de parfum

Eau de parfum is iets meer verdund. In eau de parfum zit 10 a 20 procent aan geurstoffen. De meeste geurtjes zijn eau de parfums.

Eau de toilette

Bij eau de toilette bedraagt de hoeveelheid geurbestanddelen nog maar 5 a 10 procent. Eau de toilette is dan ook goedkoper, maar de geur blijft minder lang hangen. Denk als voorbeeld aan Axe eau de toilette.

Eau de cologne

Bij eau de cologne zijn de geurbestanddelen nog minder (3 a 5 procent). Dit Keuls water is dan ook van de damesgeuren de meest goedkope variant. De geur blijft het minst lang hangen en je hebt er meer van nodig voor hetzelfde effect.


Kijk bij de bovenstaande beste winkels om parfums te kopen voor alle geurtjes tegen de laagste prijs.


Zie ook:


Onderwerpen:
De beste parfum dames en andere geuren voor dames in de top 10 damesgeuren. Met informatie over parfums vrouw, zoals damesparfum, eau de parfum, eau de toilette en eau de cologne. Met aanbiedingen van alle goede parfum en andere goede damesgeuren.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.