Beste parfums voor vrouwen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


Wat zijn de beste en meest populaire parfums voor vrouwen volgens de gebruikers zelf? Hier vind je de vijf best gewaardeerde parfums voor dames.


Al deze geuren kun je voordelig kopen bij de winkels uit het overzicht van beste online parfumwinkels.

1. Lancome La Vie est Belle

Drie toonaangevende Franse parfumeurs sloegen de handen ineen en ontwikkelde deze bijzondere geur voor Lancome. La Vie est Belle is een heerlijk zoete geur met een diepere basisnoot. Deze parfum is samengesteld uit zuivere natuurlijke ingrediënten.

2. Paco Rabanne Lady Million

Een oriëntaals en bloemig parfum, Fris en intens. De topnoot van Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum is een samenstelling van de geuren neroli, framboos en pomerans, de hartnoot is oranjebloesem en Arabische jasmijn, en de basisnoot van dit heerlijk frisse parfum is patchoeli en honing.

3. Chanel Coco Mademoiselle

Dit Chanel parfum wordt gekenmerkt door een houtachtige oriëntaalse geur. Het is een modern parfum. Fris en sensueel. Sexy en geraffineerd.

4. Dior J’adore

Een bloemig parfum dat opent met een fris akkoord van bergamot essence en via een vibrerend boeket rozen evalueert naar een streelzachte basis van jasmijn. Het is een heel vrouwelijke geur. Weelderig en fruitig.

5. Hugo Boss Ma Vie Pour Femme

Dit parfum biedt een unieke combinatie van frisse, rijke en weelderige ingrediënten. Het is een frisse, lichte en vrouwelijke geur. Lichtzoet, maar zeker niet overheersend.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.