Populairste dames geuren (eau de parfum en eau de toilette)

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    

Top 10 van eau de parfum en eau de toilette voor dames. Met aanbiedingen van deze populaire damesgeuren.

eau de parfum en eau de toilette voor dames

De meeste geuren die verkocht worden zijn eau de parfums en eau de toilettes. Wij kijken daarom hier naar de top 10 van dit soort geurtjes voor dames.


Eau de toilette / eau de parfum top 10 damesDeze top 10 van eau de parfum en eau de toilette damesgeuren is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de beste winkels om geurtjes te kopen. Online koop je de echte geuren van de beste merken tegen heel lage prijzen.

Wat is eau de parfum?

Eau de parfum bevat 10 a 12 procent aan geurstoffen. Dat is minder de echte parfum (20 a 40 procent), maar meer dan eau de toilette (5 a 10 procent). Eau de parfum is de populaire middenweg. De meeste geurtjes die verkocht worden zijn eau de parfums op de voet gevolgd voor eau de toilettes.

De echte parfums (meer dan 20 procent aan geurstoffen) zijn duur en zwaar van geur en daarom wat minder gewild.

Eau de parfums en eau de toilettes worden voor het gemak meestal parfums genoemd. Maar op de verpakking of het flesje staat altijd of je te maken hebt met een echte parfum of met een eau de parfum of eau de toilette.

Calvin Klein geuren

Erg populaire geuren zijn die van Calvin Klein. Calvin Klein biedt parfums, eau de parfums en eau de toilettes voor dames en heren. Het zijn vaak frisse geuren met vaak een geavanceerde samenstelling. Een opmerkelijke geur is CK One. Dit is namelijk één van de weinige unisex geuren op de markt. CK One is er al sinds 1995, maar vandaag de dag nog steeds heel populair.

Calvin Klein eau de parfum en eau de toilette voor dames

Guess geuren

Een ander populair merk voor geurtjes voor dames is Guess. Met name Guess Seductive for Women is erg gewild. Dit is een sprankelende vrouwelijke geur met heel veel  verschillende geurtinten. Guess is een modemerk dat nooit saai is, en dat gaat zeker ook op voor hun eau de parfums en de andere Guess geuren.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om deze en andere geuren goedkoop te kopen.

Zie ook: 
Foto's:  Calvin Klein parfum

Onderwerpen:
De meerst populaire damesgeuren. Met de top 10 van eau de parfume en eau de toilette geuren voor dames Vooral de guess geuren en calvin klein geuren zijn populair bij vrouwen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.