De beste koortsthermometers

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    

beste koortsthermometer test

Als je een koortsthermometer aanschaft wil je natuurlijk wel dat deze de temperatuur zorgvuldig en betrouwbaar aangeeft. Anders weet je nog niets. Daarom hier aandacht voor de top vijf van beste koortsthermometers.


Deze top vijf is gebaseerd op de ervaringen van de gebruikers van de koortsthermometers. Alle zes thermometers (het is dus eigenlijk een top zes) scoren minimaal 4 sterren van de te halen 5 sterren. Dat is dus een 8 als rapportcijfer, en dat met minimaal 100 reviews.

Kijk bij de beste koortsthermometers op TestResults.nl voor alle lichaamsthermometers met deze hoge waardering.

Beste oorthermometers

Vier van de zes koortsthermometers betreft een oorthermometer. Dit zijn door het gebruiksgemak de fijnste lichaamsthermometers. Vroeger was een oorthermometer onbetrouwbaar, maar tegenwoordig gebruiken zelfs doktoren, verplegers en ander zorgpersoneel ze beroepsmatig. De betrouwbaarheid is namelijk enorm toegenomen.

Andere koortsthermometer

De andere twee thermometers zijn een traditionele lichaamsthermometer (dus voor een meting via de poepert) en een contactloze koortsthermometer. Dat laatste lijkt de toekomst van de thermometer te zijn. Je hoeft de thermometer alleen maar voor de huid te houden. Dat is heel handig bij baby's, kleine kinderen en huisdieren. Je kunt hem zelfs in de keuken gebruiken als je een temperatuur wilt meten. Je raakt immers niets aan!

Kijk op het bovenstaande TestResults.nl voor de beste thermometers volgens hun gebruikers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.