Fietsendrager top 10. Fietsdrager voor op trekhaak meest gewild.

Redactie     september 04, 2020    

Voor wie wel eens in een andere omgeving wil fietsen is een fietsendrager een goede investering.Voor zo'n 250 euro koop je een heel goede fietsendrager die je op de trekhaak van de auto kunt plaatsen.


Wij kijken hier naar de meest populaire en beste fietsendragers. Geschikt voor gewone en vaak ook elektrische fietsen. Fietsendragers die ook niet veel geld kosten.


Top tien fietsdragers

Deze fietsendrager top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van de fietsenwinkel van Bol.com.  Dit is één van de beste winkels om een fietsendrager te kopen. Bij deze winkels koop je goedkoop fietsdragers en deze worden gratis thuisbezorgd. Bij deze online winkels vind je bovendien heel veel informatie (inclusief voor en nadelen) van alle fietsdragers.

Naast het overzicht van goedkoopste winkels vind je daar ook een Fietsdrager Keuzehulp met alle gangbare fietsendragers, de beste fietsdragers uit de test en veel tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van een fietsendrager.

Fietsendrager voor op de trekhaak het meest verkocht

De meeste fietsendrager bevestig je op de trekhaak, maar er zijn ook fietsdragers voor op het dak en fietsendragers die je op de achterklep bevestigd. Maar deze fietsdragers worden een stuk minder verkocht en gebruikt. Fietsendragers voor op de trekhaak zijn veel populairder en ook veiliger. Bovendien kunnen ze een groot gewicht dragen. Dat is belangrijk, vooral omdat tegenwoordig steeds meer mensen gebruik maken van (zwaardere) elektrische fietsen.

Populaire merken fietsdragers

Thule is het meest bekende merk fietsendragers. Andere merken voor een goede fietsendrager zijn Pro-User, Hapro, Spinder en Twinny Load.


Aantal fietsen op een fietsendrager

Fietsdragers zijn er voor twee, drie en zelfs vier fietsen. De prijsverschillen zijn maar klein. In de top vijf staat zelfs een fietsendrager voor vier fietsen (de Pro-User Saffier IV QC ) die goedkoper is dan de meeste fietsendragers voor twee of drie fietsen. Het kan dus aantrekkelijk zijn een wat ruimere fietsdrager te nemen, ook al neem je normaal gesproken maar twee fietsen mee.

Fietsendragers voor elektrische fietsen

Niet alle fietsdragers zijn geschikt voor elektrische fietsen. Dit heeft alles te maken met het gewicht dat deze fietsendragers kunnen dragen. Door de motor en accu zijn elektrische fietsen een stuk zwaarder. Het scheelt natuurlijk wel als je de accu van de fiets af kunt halen en in de achterbak kunt leggen.

Kijk bij het bovengenoemde winkels voor alle informatie over iedere fietsendrager en voor de beste fietsendragers tegen de laagste prijs.

Foto's: Pro-User en Thule fietsdrager


Onderwerpen:
Beste fietsendrager, trekhaak, dak auto, achterklep, fietsdrager, fietsendragers, fietsdrager.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.