Zonnebril top 10. Ray Ban zonnebrillen erg populair.

Bas van Rijswijk     september 08, 2020    

De beste zonnebril dames en de beste zonnebril heren uit de test, en de top 10 lijsten met populaire zonnebrillen voor vrouwen en mannen.

Beste zonnebril dames heren

In de zomer als de zon ongenadig schijnt, in voorjaar en najaar als de zon laag staat en in de winter als het zonlicht op de sneeuw weerspiegelt. Een goede zonnebril heb je het hele jaar nodig. Kies daarom voor de beste zonnebril. Hier de actuele zonnebril top tien.


De zonnebril top tien van dit moment


Zie ook:

Tip: Op Beste Zonnebril Kopen vind je de beste en goedkoopste online aanbieders van zonnebrillen maar ook een keuzehulp, de zonnebril top 10 en meer nuttige informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste zonnebril.

De meeste mensen kiezen voor een Ray Ban zonnebril

Je kunt het wel zien in de top vijf. Ray Ban is HET merk voor zonnebrillen. Zowel bij mannen als vrouwen staat dit merk zonnebrillen bovenaan. Ray Ban is dan ook een echte zonnebrillen-specialist. Sinds 1937 maken ze al zonnebrillen, en ze zijn helemaal gespecialiseerd in zonnebrillen en brilmonturen. Mede daarom kunnen ze een zeer hoge kwaliteit bieden. En de keuze uit Ray Ban zonnebrillen en brilmonturen is bijzonder groot.

Ray Ban Aviator zonnebril pilotenbril
Ray-Ban Aviator zonnebril

De eerste Ray Ban zonnebril, en een klassieker die nog steeds veel gekocht wordt is de Ray Ban Aviator. In 1936 kreeg brillenfabrikant Bausch & Lomb  van de Amerikaanse luchtmacht de opdracht een pilotenbril te ontwerpen. Dat werd de Aviator, en Bausch & Lomb richtte er een apart merk voor op dat de pilotenbril ook aan consumenten ging verkopen. Ray Ban was geboren. De naam is een combinatie van de Engelse woorden Ray ((zonne)straal) en Ban (uitbannen). De Ray Ban Aviator, te herkennen aan zijn oogkas vullende vorm, is sindsdien in vele variaties uitgebracht.

Een andere klassieker van het merk is de Ray Ban Wayfarer zonnebril. De Wayfarer was in 1952 een revolutie op zonnebrillengebied. Het was één van de eerste zonnebrillen die niet van metaal was gemaakt. Ook was het ontwerp voor die tijd zeer revolutionair. Ook de Ray Ban Wayfarer zonnebril is nog steeds te koop.

Ray ban Wayfarer zonnebril

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een zonnebril te kopen voor Ray Ban zonnebrillen en ander zonnebrillen voor heren en dames tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer mode en zonnebrillen


Onderwerp:
De beste zonnebrillen voor mannen en de beste zonnebrillen voor vrouwen. Met de zonnebril top 10 en de beste zonnebril dames, beste zonnebril heren en beste zonnebril kinderen uit de test. Vooral de Ray Ban zonnebrillen scoren traditioneel goed, maar er zijn meer goede zonnebrillen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.