Beste zonnebrillen voor dames (top 10)

Bas van Rijswijk     september 08, 2020    

De top 10 dameszonnebrillen met veel mooie zonnebrillen voor dames, de beste zonnebril voor dames uit de test en zonnebril aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels.

beste zonnebril dames

Met een zonnebril bescherm je je ogen tegen het felle zonlicht en tegen UV-straling. Maar een zonnebril is ook een mode-accessoire. Hier de top vijf van zonnebrillen voor dames.


Tip: Op Beste Zonnebril Kopen vind je alle informatie voor het kopen van de voor jou persoonlijk beste zonnebril. Met een uitgebreide zonnebril keuzehulp, de goedkoopste aanbieders voor je gewenste zonnebril en de beste zonnebrillen uit de test.

De top tien dameszonnebrillenBovenstaande top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Met een aanbod van een kleine 10.000 dameszonnebrillen is dit één van de beste winkels voor een zonnebril. Kijk bij Beste Zonnebril Kopen voor dit enorme assortiment zonnebrillen en meer goede winkels om tegen de laagste prijs een zonnebril te kopen.


Zie ook: 

Vormen zonnebrillen

Zonnebrillen heb je in vele vormen. Ovaal, rond, rechthoekig en vierkant, maar ook vlindervormig, oversized en cat eye. Sommige zonnebrillen zijn zo klassiek dat hun ontwerp een aparte vorm geworden is. Bijvoorbeeld de aviator (pilotenbril), de Wayfarer en de Clubmaster.

Merken zonnebrillen

Bij de merken zonnebrillen is er één merk dat qua reputatie op eenzame hoogte staat, namelijk Ray Ban. Maar natuurlijk zijn er ook goede alternatieven. Ook populair zijn de zonnebrillen van Oakley, Carrera, Polaroid en Zinner.

Andere populaire zonnebrillen kun je vinden in de collecties van de grote designers onder de modemerken. Calvin Klein, Guess, Michael Kors, Hugo Boss, Ralph Laren, Versace,... ze ontwerpen allemaal mooie zonnebrillen voor dames en vaak ook heren. Bij het bovenstaande Beste Zonnebril Kopen vind je ze allemaal.

Kleur glazen zonnebril

Let bij de aanschaf van een nieuwe zonnebril niet alleen op het design maar ook op de kleur van de glazen.  Iedere kleur heeft zijn eigen kenmerken.

Grijze glazen geven de omgeving het meest natuurgetrouw weer, maar bruine glazen zijn ook populair omdat ze de omgeving wat warmer doen uitkomen met een goed contrast.

Zwarte glazen worden veel gebruikt, deze halen veel van het hinderlijke licht weg maar verduisteren ook.

Blauwe en paarse glazen houden ook veel zonlicht tegen maar  verminderen het contrast.

Gele, roze en oranje glazen versterken het contrast juist maar zijn weer minder sterk in het tegenhouden van het licht.

Groene glazen tenslotte bieden een goede combi van het felle zonlicht verminderen en het weergeven van natuurgetrouwe kleuren.

Kijk bij het bovenin genoemde Beste Zonnebril Kopen voor alle informatie en voor de beste zonnebrillen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Onderwerpen:
Beste zonnebril, beste zonnebrillen dames, dameszonnebrillen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.