Koffiezetapparaat met pads (top 10)

Redactie     september 01, 2020    


Koffieapparaten heb je tegenwoordig in vele soorten. Wil je een koffieapparaat kopen dan kun je kiezen voor een koffiemachine of koffiezetapparaat met pads, cups, filterzakjes of verse koffiebonen. We kijken hier naar de top tien van koffiezetapparaten met pads.


Top tien koffiezetapparaten met pads


Alle informatie kopen beste koffiezetapparaat

Kijk bij Beste Koffiemachine Kopen van de consumentensite Beste Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van koffiezetapparaten en koffiemachines. Je vind daar ook de Koffiemachine Top 10 en een Koffiezetmachine Keuzehulp.

Senseo: Het populairste koffiezetapparaat met pads

De Philips Senseo is het meest bekende koffiezetapparaat met pads. Philips was dat ook de pionier op dit gebied, en hoewel er inmiddels veel meer koffieapparaten met pads op de markt zijn is de Senseo nog steeds het meest in trek. Dat kun je wel zien aan bovenstaande top vijf.

Philips Senseo Classic

Met de Philips Senseo kun je snel en makkelijk kopjes koffie met een mooie schuimlaag maken. Er zijn pads te koop in vele smaken, zodat iedereen zijn lievelingssmaak kan kiezen. Een koffiezetapparaat met pads heeft weinig onderhoud nodig (dit in tegenstelling tot koffiemachines) en is makkelijk in het gebruik. Als je kiest voor een Senseo met melkopschuimer kun je ook een cappuccino maken.


Diverse versies van de Philips Senseo

De oude vertrouwde Philips Senseo heet de Senseo Original en deze is nog zeer in trek. Dit is ook één van de meest goedkope koffiezetapparaten met pads. Deze klassieke Senseo heeft in de loop der jaren diverse broertjes gekregen zoals de  Philips Senseo Quandrante met een hip design uiterlijk en een verbeterde techniek van koffie zetten, en de Philips Senseo Latte Duo die is geoptimaliseerd voor het maken van een cappuccino of latte macchiato.

Philips Senseo Latte Duo

Kijk op het bovenstaande Beste Koffiemachine Kopen voor alle informatie over koffiezetapparaten, de beste koffiemachines en koffiezetters uit de test en een keuzehulp voor koffieapparaten en koffiemachines.

Foto's: Philips


Onderwerpen: 
Beste koffiepadapparaten, senseo machine, beste koffiezetapparaat met pads, koffiepadmachine, beste koffiemachine met pads, beste koffiepadapparaat.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.