Populairste geuren heren

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Wat zijn momenteel de meest populaire geuren voor heren? Hier vind je de top vijf van parfums voor heren en andere herengeuren.


Geurtjes voor heren, top 5Deze top vijf van parfums en andere geuren is gebaseerd op de verkopen via Bol.com. Bol behoort tot de beste winkels om parfums te kopen. Bij deze betrouwbare online winkels koop je geuren met heel hoge korting.

Bij de meest populaire geuren voor heren duiken veel bekende namen op. De herenparfums van modemerken als Hugo Boss, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani en Jean Paul Gaultier zijn bij de mannen erg populair. Maar ook de herengeuren van Paco Rabanne, Nikos en Bvlgari doen het erg goed.

Het gaat daarbij bij heren vooral om de eau de toilette parfums. Dat zijn de geuren die wat minder zwaar zijn dan een eau de parfum. En doordat ze minder geurbestanddelen bevatten zijn deze geurtjes ook goedkoper De meeste herengeuren zijn te koop in 30, 50 en 100 ml doseringen.

Laat je inspireren door de populairste en beste herengeuren

Op zoek naar een leuk cadeau voor je man, vriend of vader? Of wil je als man eens een andere geur proberen? Kan dan in de bovenstaande top vijf van herenparfums. Je kunt nog veel verder doorbladeren voor nog veel meer inspiratie.

Zie ook: Meer mode en geuren
Foto's: Hugo Boss

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.