Desktop computer top 10

Redactie     januari 20, 2021    


Een goede desktop computer biedt veel waar voor zijn geld. Laptops nemen een steeds groter marktaandeel in, maar een desktop computer is nog steeds veel geschikter voor als je je computer op een vaste plek gebruikt. Daarom hier de top tien van desktop computers.


Onderstaande desktop computer top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste winkels om goedkoop een computer te kopen.

Desktop computer top tien


Het aanbod aan desktop computers is heel divers. Maar zoals je in de bovenstaande PC Top 10 kunt zien zijn tegenwoordig de game PC's het meest in trek als het op een desktop computer aankomt. Voor ander gebruik wordt tegenwoordig meestal voor een laptop gekozen.

Maar gamers kiezen vaak voor een desktop computer omdat deze de beste specificaties hebben en daarmee de beste prestaties bieden. 

Een high end desktop computer is supersnel en geeft spectaculaire beelden. Andere mensen willen juist een simpele computer en kiezen voor een desktop computer omdat deze goedkoop is. Of men koopt een piepkleine desktop computer om deze in de woonkamer te gebruiken zonder dat ze opvalt in het interieur.


Een eenvoudige goedkope desktop computer

Gebruik je de computer eigenlijk alleen maar op je werkkamer dan heb je geen laptop of op een andere manier mobiele computer nodig. Een desktop computer volstaat dan prima. En als je kijkt naar de prijs / kwaliteit verhouding, dan wint de desktop computer het nog altijd makkelijk van de laptop. 

Onder de 300 euro heb je een goede computer (exclusief monitor) met een grote harde schijf, veel geheugen en een dvd-brander. Zo'n goedkope desktop PC is de goedkoopste optie als je een goede computer zoekt. Maar je hebt dan geen gaming PC, die kosten echt wat meer.Een computer voor in de woonkamer

Je wilt een computer om in de huiskamer te gebruiken, maar je wilt niet dat deze PC opvalt. Dan heb je de keuze uit vele mini-desktop computers. 

Een kale computer (zonder DVD-speler) hoeft niet groter te zijn dan een USB-stick. Sterker nog, soms hebben ze de vorm van een USB-stick. Deze hoef je dan alleen in de televisie te prikken, die dan als monitor dienst doet. 

Andere woonkamer-PC's zijn hele kleine kastjes die je achter je TV of monitor kunt bevestigen. Met een kleine PC, televisie en audio-set heb je een geweldig multimedia systeem voor al je beeld en geluid.

Desktop computers voor gamers

Een derde soort desktop computers die in trek zijn, zijn de desktop computers voor gamers. Deze game computers zijn supersnel, hebben veel opslagruimte, hebben een snelle DVD-speler en tonen beelden in scherpe resoluties en prachtige levensechte kleuren. Kortom, dit zijn de beste computers die je kopen kan! Niets vraagt zoveel van een computer als de nieuwste games, en een goede gamecomputer is daarop berekend.Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een computer te kopen voor alle desktop computers tegen de laagste prijs.

Zie ookOnderwerp:
Hier vind je alle informatie voor het kopen van je beste desktop computer. De beste pc / desktop computer uit de test en natuurlijk de actuele top tien van bureau computers. Een bureau PC bestaat uit een systeemkast, een losse monitor, een muis en een toetsenbord. maar je hebt ook all in one PC's, compacte bureau computer waarbij de PC in de monitor is ingebouwd, of waarbij de desktopcomputer onzichtbaa aan de monitor wordt geklikt.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.