Tablet top 10 (plus test en aanbiedingen)

Zoek je een goede tablet? Van Samsung, Apple, Lenovo of een ander goed tablet merk? Kijk hier voor de top 10.

beste tablet kopen

Wat is op dit moment de best verkochte tablet? Kijk hier voor de top 10 van meest populaire tablets van de afgelopen weken.


Tablet top tien

Dit zijn momenteel de toppers op tablet gebied:

  • Actuele tablet top 10 ( )

Bovenstaande tablet top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een laptop te kopen. Op Beste Tablet Kopen vind je de tablet aanbiedingen van deze en andere aanbevolen winkels om een goede tablet goedkoop te kopen.


Kleine tablets en grote tablets

Tablets heb je in heel uiteenlopende formaten. Je hebt kleintjes, van minder dan 5 inch, die op het eerste gezicht meer op aan een smartphone dan aan een tablet doen denken. Qua uiterlijk dan. Maar er zijn ook enorme tablets van meer 14 inch. Soms zijn deze grote tablets ook als laptop te gebruiken door er een toetsenbord aan te klikken of door een mechanisme dat een toetsenbord tevoorschijn tovert.

Een groot scherm is aantrekkelijk omdat het plezieriger werkt en duidelijkere beelden geeft. Maar hoe kleiner de tablet, hoe makkelijker deze mee te nemen is. De meeste tablets zijn tussen de 9 inch en 14 inch groot.

Internetten en telefoneren met een tablet

Bijna alle tablets ondersteunen WiFi. Daarmee kun je internetten en via internet telefoneren als je bent aangesloten op een draadloos netwerk of  hotspot. Daarnaast zijn er tablets waarin je een simkaart kunt aanbrengen. Hiermee kun je dan overal mobiel internetten. Sommige tablets kun je zo ook als telefoon gebruiken.

Tablets voor kinderen

Kinderen zijn dol op een tablet, en ze kunnen snel met iedere tavlet overweg. Maar er zijn ook speciale tablets voor kinderen. Het verschil zit hem vooral in de meegeleverde apps.

Besturingssysteem tablets

De meeste tablets gebruiken Android als besturingssysteem, maar Apple gebruikt voor de iPad zijn eigen besturingssysteem (iOS). Een derde besturingssysteem is Windows, maar het Windows-aanbod is nog beperkt. Niet alleen voor wat betreft de tablets zelf, maar ook voor de beschikbare apps.

Beste tablets uit de tablet test

Tablets worden veelvuldig getest. Door test organisaties als de Consumentenbond, door techsites en vergelijkingssites als Tweakers en Kieskeurig, maar ook door grote webwinkels. door computermagazines en door andere tijdschriften. Bij de beste tablet test vind je de beste tablets uit al deze vergelijkende testen.


Zie ook:


Onderwerp:
Hier kijken we naar de top 10 van goede tablets in alle soorten en formaten. Ook hebben we de beste tablets uit de test en tablet aanbiedingen van de beste winkels om een goede tablet goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.