Buggy top 10. Met tips en informatie

Redactie     augustus 18, 2020    


Als je kindje 6 maanden of ouder is hoef je hem of haar niet meer mee te nemen in een kinderwagen. Een buggy is dan een veel betere optie. Licht, makkelijk op te klappen, makkelijk mee te nemen, en lekker wendbaar. Hier de buggy top vijf en tips en informatie voor bij de aanschaf van een buggy.

Buggy top vijf


Bovenstaande buggy top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de beste winkels om goedkoop een goede buggy te kopen. Klik op de naam van de buggy voor meer informatie.

Hieronder vind je nuttige tips en informatie voor bij het kopen van een buggy.

Verstelbare rugleuning en verstelbare voetensteun

Het is belangrijk dat de rugleuning van een buggy verstelbaar is. Je kunt hem dan in een ligstand zetten als de kleine moe is en wil slapen. Maar let op, voor een goede slaapstand is er ook een verstelbare voetensteun ndig. Als de kleine echt comfortabel wil liggen moeten beide verstelbaar zijn.

Buggy met omkeerbaar zitje

Meestal kijkt een kindje bij een buggy naar voren, maar er zijn ook buggy's met een omkeerbaar zitje. Hierbij kijk de kleine jou aan. De buggy lijkt dan, vooral in ligstand, meer op een kinderwagen. Onder andere de Quinny Zapp heeft dit.

Grote wielen

Sommige buggy's zien er uit all all terrain trucks, met grote brede wielen. Dit soort buggy's kan interessant zijn als je achter de kinderwagen gaat joggen heel veel over onverharde wegen loopt. Ook bij andere slechte ondergronden, zoals het strand, kunnen deze wielen erg handig zijn. Voor gebruik in de stad is het echter niet echt nodig.

Buggy met luchtbanden of schuimbanden.

Luchtbanden (zoals die van een fiets) rijden comfortabel omdat je oneffenheden niet snel voelt. Maar het nadeel is dat ze lek kunnen. Schuimbanden (foambanden) worden steeds beter en comfortabeler.


Buggy met drie of vier wielen?

Veel buggy's hebben vier wielen. Deze zijn stabiel, ze vallen niet snel om. Maar een buggy met drie wielen is wendbaarder en zodoende makkelijker te sturen.


Buggy opvouwen en wegbergen

Let erop dat een buggy goed opvouwbaar is. Dit is niet alleen makkelijk bij het wegbergen maar ook bij het meenemen. Bij het laatste is het gewicht van de buggy ook erg belangrijk. Het is ook handig als je de buggy met één hand kunt vouwen en openen.

Zie ook: Meer kinderen


Onderwerpen:
Beste buggy kopen, kinderbuggy, buggy kinderen, kinderwagen buggy.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.