Scheerapparaat top 5

Redactie     januari 18, 2018    


Hier kijken we naar de vijf scheerapparaten die de laatste tijd het meest verkocht worden. Welk scheerapparaat is het meest in trek?


De onderstaande top vijf is afkomstig van Bol.com. Bol is één van de beste winkels voor een scheerapparaat. Deze winkels leveren de scheerapparaten van Philips, Braun, Remington en andere topmerken tegen lage prijzen. Bovendien bezorgen ze alles gratis thuis. Bij deze winkels vind je ook productvinders die je helpen om het meest geschikte scheerapparaat tegen de laagste prijs te vinden.

Top vijf meest verkochte scheerapparaten


 

Tips voor bij het kopen van een scheerapparaat

  • Heb je snel last van irritatie van de huid van je gezicht? Dan is nat scheren (met een scheermesje) misschien beter voor je.
  • Of kies voor een scheerapparaat waarmee je ook met scheerschuim of scheergel kunt scheren.
  • Wil je onder de douche kunnen scheren? Neem dan een scheerapparaat dat daarvoor geschikt is. Deze zijn 100% waterdicht.
  • Let op! Scheerapparaten geschikt voor nat scheren (met scheerzeep en water) zijn niet altijd geschikt voor onder de douche! Dat moet echt bij de specificaties staan.
  • Er wordt verschil gemaakt tussen licht, normale en zware baardgroei. Heb je zware stoppels of komen de stoppels al na een paar uur weer tevoorschijn? Bespaar dan niet op je scheerapparaat en kies een scheerapparaat dat geschikt is voor zware baardgroei.
  • Als je een scheerapparaat kiest, let dan even op de aanwezigheid van een uitklapbare trimmer. Dat is erg handig om je nekharen of bakkebaarden bij te werken.
Kijk bij bovengenoemde beste winkels voor een scheerapparaat voor alle goede scheerapparaten tegen de laagste prijs,

Foto: Philips

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.