Beste scheerapparaten

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Op zoek naar het beste scheerapparaat? Er zijn een aantal fabrikanten van scheerapparaten die er echt uitspringen. Hier de top vijf van beste scheerapparaten merken.

Hieronder vind de deze scheerapparaat merken top vijf. Kijk voor de beste scheerapparaten tegen de laagste prijs op Beste Scheerapparaat Kopen. Daar vind je ook de Scheerapparaat Top 10.

1. Philips scheerapparaten

Twee merken springen er echt uit in verkopen en hun aanbod aan scheerapparaten, dat zijn Philips en Braun. In Nederland is Philips het meest succesvolle merk. Philips heeft een breed assortiment elektrische scheerapparaten voor verschillende type gebruikers. Wil je nat of droog scheren? Heb je een lichte of een zware baardgroei? Heb je snel last van huidirritatie? Wil je niet alleen scheren maar ook trimmen en / of stylen?  En zijn vele combinaties mogelijk, en Philips streeft er naar om voor iedereen een geschikt scheerapparaat uit te brengen.


De Philips AquaTouch scheerapparaten zijn ideaal voor scheren onder de douche, en een scheerapparaat uit de Shaver series 5000 serie zijn extra krachtig en daarmee geschikt voor mannen met zware baardgroei. Voor de gevoelige huid zijn er de Philips S7000 shavers en de S9000 shavers blinken uit in een enorme precisie en effectiviteit.

2. Braun scheerapparaten

Het tweede grootste merk in scheerapparaten is Braun. Ook Braun levert vele scheerapparaten in diverse series. De Braun Series 3 scheerapparaten zijn extra gericht op het voorkomen van huidirritatie, de Series 7 beschikt over sensoren die de vorm van je gezicht kunnen "lezen" de de series 7 zijn er voor wie een eenvoudig goedkoop scheerapparaat zoekt. En zo zijn er nog meer series Braun scheerapparaten.

Philips en Braun mogen dan samen aan de top staan, er zit veel verschil in de techniek van de scheerapparaten van deze twee fabrikanten. Braun maakt vibrerende scheerapparaten. Deze scheerapparaten beschikken over een messenblok dat door een folie-achtige behuizing wordt afgeschermd. Het messenblok gaat snel heen en weer.


Philips scheerapparaten zijn roterend. Ze zijn herkenbaar aan een aantal ronde scheerkoppen (3 of 5) waarin ronddraaiende mesjes zitten. Een compleet andere techniek dan bij Braun.

3. Panasonic scheerapparaten

Op indrukwekkende afstand van Philips en Braun leveren Panasonic en Remington strijd om de derde plek. Panasonic maakt gebruik van de vibrerende techniek die Braun ook gebruikt. Een scheerapparaat met deze techniek wordt ook wel foliescheerapparaat genoemd.

4. Remington scheerapparaten

Remington maakt zowel roterende scheerapparaten als foliescheerapparaten. Remington is niet zomaar een fabrikant van scheerapparaten want het was Remington die het eerste elektrische scheerapparaat uitbracht.5. AEG scheerapparaten

Het is dat we hier  top vijf lijsten plaatsen, want anders waren we na Remington gestopt. De overige fabrikanten hebben namelijk een marginaal marktaandeel voor wat betreft scheerapparaten. Naast AEG betreft dat onder andere BaByliss en Wahl.

Kijk bij het bovenstaande Beste Scheerapparaat Kopen voor de beste scheerapparaten tegen de laagste prijs en de scheerapparaat top 10.

Foto bovenaan: Philips

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.