Desktop PC top 10

Redactie     januari 01, 2021    

Deze 10 desktop computers zijn het meest gewild! De desktop PC top 10 plus aanbiedingen van meer goede bureau PC's.

Beste desktop PC

Ondanks de populariteit van de laptop worden er nog steeds veel desktop computers verkocht. Bijvoorbeeld voor gaming, maar ook voor het (thuis)kantoor. Dit is de top tien van desktop computers.

De top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com. Bol is één van de beste online winkels om goedkoop een PC te kopen.


Desktop computer (PC) top 10 


Voordelen desktop computer

Een desktop computer (ook wel PC of bureau-computer genoemd) heeft diverse voordelen ten opzichte van zijn grote concurrent, de laptop. Dit zijn ze:

 • De prijs / kwaliteit verhouding: Als je kijkt naar de prijs van een laptop en de prijs van een desktop-computer met dezelfde specificaties en mogelijkheden is de bureaucomputer over het algemeen de winnaar. Let er wel op dat je de monitor bij een PC er over het algemeen los bij moet kopen.
   
 • Beter en goedkoper te repareren: Is je toetsenbord kapot? Dan is dat bij een desktop computer heel wat makkelijker te verhelpen. Bij het beeldscherm en de muis geldt dat nog sterker. Een desktop kun je zien als een doos met losse onderdelen terwijl een laptop veel meer een totaalpakket is. 
   
 • Makkelijk uitbreidbaar: Wil je een andere videokaart? Meer geheugen? De onderdelen van een desktop computer zijn goedkoper en makkelijker te vervangen. 

 • Ergonomisch beter: Achter een desktop computer is het gezonder werken. Je werkhouding is beter en het toetsenbord werkt plezieriger.
   
 • Betere specificaties: Gamen, videobewerking, het kan allemaal ook op een laptop, maar de kosten van zo'n laptop liggen veel hoger dan die van een game PC of multimedia PC.
Kijk bij bovenstaande winkels voor de beste desktop computers tegen de laagste prijzen.

Zie ook


Onderwerpen:
Beste desktop pc, beste pc, desktop computer, bureau pc, bureau computer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.