De beste smartwatch

Redactie     januari 01, 2018    

Een smartwatch is een verlengstuk van je telefoon die je om je pols draagt. Dit horloge staat in contact met je telefoon waardoor je je smartphone in je zak kunt houden als je een mail of ander bericht ontvangt. Je ziet dat op het display van je telefoon.


En dat is nog maar één van de vele functies van een smartwatch. Wij kijken hier naar de top vijf van beste smartwatches.


Deze top vijf is afkomstig van de Smartwatch Shop van Coolblue, waar je ze voor weinig geld kunt kopen.
Kijk hier voor deze en andere goede winkels om een smartwatch te kopen.

TIP: Kijk voor recentere aanbevelingen van smartwatches bij de smartwatch testen op TestResults.nl.

LG G Watch R

Een smartwatch met het uiterlijk van een normaal horloge. Geen log apparaat maar een stijlvol horloge met een hoog draagcomfort. Maar het is ook een echte smartwatch waarop je de berichten die op je telefoon binnenkomen kunt lezen. Ook kun je op deze Android smartwatch Google Maps raadplegen. Heel leuk is dat deze smartwatch het uiterlijk van veel beroemde horloges kan aannemen, Kijk op de Smartwatch Shop voor meer informatie.


Motorola Moto 360

Ook dit is een smartwatch die op het eerste gezicht een normaal rond horloge lijkt maar veel handige functies in zich draagt. En ook de Motorola Moto 360 draait onder Android Wear. Handig is dat deze smartwatch draadloos opgeladen kan worden en hij is dusdanig waterproof dat je hem onder de douche kunt dragen. Zo kun je dan ook al je mails en whatsappjes lezen.


Sony Smartwatch 3

Dit is een zeer geavanceerde smartwatch van Sony. De Smartwatch 3 beschikt over een eigen GPS-ontvanger zodat je voor veel functies niet of minder afhankelijk bent van je smartphone dan bij andere smartwatches het geval is. Ook beschikt hij over een eigen geheugen zodat je bijvoorbeeld mp3's kunt luisteren zonder dat je de telefoon in de buurt hebt. De Sony Smartwatch 3 is een veel "zelfstandiger" apparaat dan de smartwatches van de concurrentie.


Pebble Steel Smartwatch

De Steel is de tweede smartwatch van Pebble. Het is een prachtig horloge om te zien met een chique metalen design. Dankzij zijn zwart-wit e-paper scherm kan de Pebble Steel smartwatch wel een week op een accu-lading werken! Met deze smartwatch aan je pols kun je wel tot 50 meter diep duiken en het scherm is van supersterk Gorilla Glass. En wat ook een heel groot voordeel is: De Pebble Steel smartwatch werkt zowel samen met iOS als Android smartphones.


Samsung Gear 2 Neo

De Gear 2 Neo is een Samsung Gear 2 smartwatch zonder camera. Daardoor is deze variant wat lichter en goedkoper. De Gear 2 werkt samen met Android telefoons en bevat handige en gezonde functies en apps zoals de hartslagmeter, stappenteller en de S Health-app.


Kijk bij bovengenoemde winkels voor meer informatie, prijzen en meer goede smartwatches.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.