5 tekenen dat je date fake is

Bas van Rijswijk     januari 01, 2021    

Het daten via een datingsite of dating app gaat niet altijd over rozen. Soms wil het maar niet tot een echte date komen. Zit er soms iets fout? Hier 5 tekenen dat je date mogelijk fake is.

dating fake

Het is misschien nieuws voor je, maar mannen en vrouwen die aan online dating doen worden wel eens aan het lijntje gehouden of simpel gezegd besodemieterd. Echt? Ja echt! Hier de top 5 van signalen dat het foute boel is op datinggebied.Deze top vijf is afkomstig van de datingblog  Eerlijke Datingsites.

1. Je date wil nooit concreet afspreken

Mooie praatjes, geile praatjes, maar de daad bij het woord / de creditcard bij de kassa van dat dure restaurant ho maar. Je zou toch niet aan het lijntje gehouden worden. Joh echt?

2. Ik bel zo terug

Goshie, bel je alweer op een ongelegen moment. Net als gisteren, eergisteren en de dag ervoor. Je zou bijna denken dat hij met vrouwlief op de bank naar GTST zit te kijken. Eeeh, zei ik bijna???

3. Sorry ben aan het verbouwen

Er wordt gezegd: "Er staan net een paar Polen de tegels weg te drillen", "Mijn hospita is zooooo nieuwsgierig", "Ik woon zo ver weg, ik kom wel naar jou", "Mijn dak lekt", "Mijn kat is incontinent",... 

Waarschijnlijk is het: "Mijn vrouw staat de tegels weg te drillen", "Mijn vrouw is zooooo niet ruimdenkend", "Ik woon ver weg, en mijn vrouw ook", "Mijn vrouw lekt (o nee, foutje)", "Mijn vrouw is incontinent (is hetzelfde)". 

Kortom, sorry maar je lover wil alleen bij jou afspreken omdat hij hartstikke getrouwd is.

4. Je mag zijn ouders niet zien

Dit klinkt geweldig! Maar als je na zeven jaar nog niet op de koffie mag bij schoonma en schoonpa zit daar waarschijnlijk iemand anders al de ideale schoondochter uit te hangen.

5. Grote verhalen, maar je merkt er nooit wat van

Hij heeft een topbaan, maar rijdt in een Renault van 10 jaar oud (hij is zo lekker gewoon gebleven). Hij gaat ieder jaar op survival, maar wil bij jou alleen even lekker chillen. Zij is dol op spannende seks, maar een kusje kan er nauwelijks af. Das pech, dik vet pech. Je bent aan het daten met een fantast (M/V) die zijn of haar droomwereld online uitleeft.

Op EerlijkeDatingsites.nl. vind je nog veel meer informatie over succesvol daten en niet-succesvol daten.


Onderwerp:
Aan het lijntje gehouden worden is een bekend nadeel van online dating. Is je date wel echt of heb je te maken met een fake persoon? Zit je date samen met een echtgenoot / echtgenote op de bank waarvan jij het bestaan niet weet? Is Henriette in werkelijkheid een Harry? Moet die succesvolle zakenman in werkelijkheid van een minimum inkomen rondkomen? Hierboven de top 5 van tekenen dat je date fake is.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.