Goede waterkoker: Top 10 met aanbiedingen, test en tips

De beste waterkokers uit de test, de actuele waterkoker top 10 en tips voor het kiezen en goedkoop kopen van je beste waterkoker.

waterkoker

De waterkoker is eenvoudige keukenapparatuur die wel in de meeste huishoudens te vinden is. Een waterkoker is dan ook een heel handig apparaat waarmee je snel water voor thee of instant-gerechten aan de kook kunt brengen. Maar wat is de beste waterkoker?

Waterkoker top 10

Hieronder vind je de actuele top 10 van waterkokers. Zit jou beste waterkoker daar niet tussen? Dan kun je de ranglijst nog ver doorbladeren.


Of kijk hier onder voor meer tips om je beste waterkoker te vinden en deze beste waterkoker goedkoop te kopen.


De beste waterkoker test

Op TestResults.nl vind je een overzicht van alle waterkokers die met de maximale score van 5 sterren gewaardeerd zijn, plus de beste waterkokers in diverse soorten uit de test. 

Zo vind je er de beste moderne waterkoker, de beste retro waterkoker, de beste waterkoker voor thee en meer beste waterkokers. 

Kijk bij de beste waterkoker test welke waterkokers tot de top behoren.

Aanbiedingen waterkokers

Een derde handig overzicht dat we voor je hebben is een overzicht met de aanbiedingen van waterkokers bij de beste winkels. Het betreft het aanbod aan waterkokers bij winkels die een groot assortiment aan goede waterkokers hebben (soms kun je kiezen uit vele honderden waterkokers!) en deze waterkokers goedkoop aanbieden.


Waterkoker Philips

Philips waterkoker

Een waterkoker is meer dan een elektrische fluitketel

Een waterkoker is tegenwoordig heel wat meer dan een elektrische fluitketel. Tenminste, als je naar de wat uitgebreidere modellen kijkt. Deze hebben soms heel handige functies zoals bijvoorbeeld een functie om het water warm te houden. Ideaal als je druk bent, en daarom niet gelijk het water opgiet als het kookt.

Meerdere temperaturen

Voor de fijnproevers hebben veel goede waterkokers meerdere temperatuur standen. De ideale temperatuur voor de verschillende theesoorten is namelijk niet altijd precies 100 graden. En bij het bereiden van andere dranken wil je misschien helemaal niet dat het water kookt. Dan zijn meerdere temperaturen waar je uit kunt kiezen heel anders.

Water op temperatuur houden

Wil je het water langere tijd in de waterkoker houden? Dan is een warmhoud functie ideaal, maar ook een waterkoker met een dubbele wand is dan interessant. Dit houdt het water dan ook zonder extra stroomverbruik op temperatuur.


Waterkoker tips

Hieronder hebben we nog wat tips voor bij het kiezen van de voor jou beste waterkoker.
 • Niet iedere thee, saus of gerecht komt het best tot zijn recht bij kokend water. Bij een waterkoker met instelbare temperatuur kun je de waterkoker ook laten afslaan bij andere temperaturen dan 100 graden.
   
 • Kijk nuchter naar de capaciteit van de waterkoker. Waarom zou je een dure en grote waterkoker met een inhoud van 2 liter kopen als je deze alleen gebruikt om water of 2 of 3 kopjes thee aan de kook te brengen.
   
 • Heb je veel kalk in het water? Een verborgen verwarmingselement komt niet in contact met het water en verkalkt dus niet.
   
 • Een kalkfilter in het tuitje van de kan is dan ook verstandig. Dit voorkomt dat er kalk in je thee, andere drank of gerechten komt.
   
 • Een dubbelwandige waterkoker voorkomt dat de waterkoker aan de buitenkant heet wordt. Bovendien blijft het water langer op temperatuur als je het niet meteen uitschenkt.
   
 • Kunststof waterkokers zijn de goedkoopste waterkokers. Glazen waterkokers en RVS waterkokers zijn vaak mooier om te zien. Bij glazen waterkokers wordt soms gebruik gemaakt van LED-verlichting voor een mooi effect. Voor de functionaliteit maakt het allemaal geen verschil.
   
 • Een warmhoudfunctie is handig als je niet in de gelegenheid bent het water meteen op te schenken als het kookt.
   
 • Met een waterkoker met ingebouwd theefilter kun je meteen thee zetten van theeblaadjes. De beste waterkoker voor thee kom je ook bij bovenstaande beste waterkokers tegen.
   
 • Waterkoker met app. Het nieuwste van het  nieuwste is een waterkoker met Bluetooth en app. Hiermee kun je de waterkoker al aanzetten als je nog onderweg bent naar huis.
   
 • In de meeste winkels staat maar een handjevol waterkokers, maar online is het aanbod aan waterkokers enorm. Kijk op Beste Waterkoker Kopen voor de beste en goedkoopste online aanbieders.Onderwerp:
Wat is de beste waterkoker? Wat is de meest populaire waterkoker? De antwoorden op die vragen vind je hier. Met de waterkoker top 10 van best verkochte waterkokers van afgelopen weken en de beste waterkokers uit de test zoals de beste waterkoker voor thee, de beste waterkoker met temperatuur regeling, de beste waterkoker van glas, de beste retro waterkoker, de beste goedkope waterkoker. Bij de bovenstaande beste waterkokers uit de waterkoker test vind je deze allemaal. En op Beste Waterkoker Kopen vind je een overzicht met aanbiedingen van waterkokers bij de beste winkels om een goede waterkoker goedkoop online te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.