Beste slaapmatten

Kijk hier voor de slaapmat top 10. de slaapmat test en koop goedkoop je beste slaapmat bij de goedkoopste aanbieders.

beste slaapmat goedkoop kopen

Slaapmatten zijn ideaal als je gaat kamperen, maar ook handig als er iemand komt logeren. Veel van de beste slaapmatten zijn tegenwoordig zelf opblaasbaar. Hier de slaapmat top vijf.


Top 10 slaapmatten

Hieronder vind je de tien meest gekochte slaapmatten van dit moment.

Staat jouw beste slaapmat niet in deze top 10? Dan kun je de ranglijst verder doorbladeren voor nog meer goede slaapmatten. Van iedere slaapmat vind je naast de lage prijs en de specificaties ook reviews, ervaringen, foto's en meer informatie.

Beste slaapmat test

Of kijk wat de beste slaapmat uit de test is bij de onderstaande beste slaapmat test. Daar staan meerdere beste geteste slaapmatten, zoals de beste lichtgewicht slaapmat (ideaal om mee te nemen op een trektocht), de beste budget slaapmat (goedkoop maar goed), de allerbeste slaapmat van allemaal (maar wel een stukje duurder) en de beste middenklasse slaapmat (voor veel mensen de beste koop).


Zie ook:


Hieronder nog wat informatie over de verschillende soorten slaapmatten, en tips om je beste slaapmat te vinden en deze slaapmat goedkoop te kopen.

Zelfopblazende slaapmatten

Zelfopblazende slaapmatten zijn tegenwoordig al standaard. Niet verwonderlijk want een slaapmat met lucht ligt een stuk aangenamer, en een zelfopblazende slaapmat hoef je niet op te pompen of op te blazen. Je hoeft hem alleen maar een tijdje van te voren met een geopend ventiel te laten liggen.

Hoewel je ook slaapmatten zonder luchtvulling hebt zijn verreweg de meeste slaapmatten toch (zelfopblazende) luchtbedden. Deze luchtbedden zijn zonder lucht compact en licht, en dus makkelijk mee te nemen. Een vereiste voor als je gaat kamperen of andere outdoor activiteiten gaat ondernemen.

Tweepersoons slaapmatten

Verreweg het grootste deel van de slaapmatten is éénpersoons, maar er zijn ook tweepersoons slaapmatten te koop. Outdoormerken als Nomad, High Peak en Exped hebben deze duo-slaapmatten in hun collectie.

Materialen voor een slaapmat

De meeste slaapmatten zijn van polyester gemaakt, maar ook polyetheen en nylon komen voor.

Kijk in de bovenstaande lijst met slaapmatten voor de slaapmat top 10 en honderden andere slaapmatten.

Zie ook:
Onderwerp:
Zoek je een tweepersoons slaapmat? Een lichtgewicht slaapmat voor een trektocht? Een zelf opblazende slaapmat, of een andere goede slaapmat? Hier vind je de beste slaapmatten uit de test, de top 10 met meest gekochte slaapmatten en tips om je beste slaapmat goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.