Beste poffertjespan test

Een goede poffertjespan of poffertjesplaat? Kijk hier voor de beste vijf poffertjespannen uit de test. 

Beste poffertjespan test

De lekkerste poffertjes komen niet uit de supermarkt maar uit je eigen poffertjespan. Poffertjes maken is heel eenvoudig en een goede poffertjes pan is helemaal niet duur.


TestResults.nl selecteerde de vijf beste poffertjespannen. Vijf goede poffertjespannen in diverse modellen en gemaakt van diverse materialen. Kijk hieronder wat de beste poffertjespannen uit de test zijn.

Ook hebben we de top 10 van meest verkochte poffertjespannen van dit moment.

  • Beste poffertjespannen uit de test
  • Top 10 meest populaire poffertjespannen ( )

Gietijzeren poffertjespan

Veel mensen zweren bij een gietijzeren poffertjespan. Dit zijn de beste poffertjespannen, maar deze pannen vragen wel speciaal onderhoud. Een gietijzeren poffertjespan wordt heel snel heet, houdt de temperatuur goed vast en kan heel hoge temperaturen aan. Bovendien gaat een poffertjespan van gietijzer heel lang mee. Er zijn gietijzeren pannen in gebruik die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Het is een heel puur materiaal, zonder kunstmatige lagen.

Gietijzer heeft wel wat speciale behandelingen nodig. Zowel qua schoonmaken als qua onderhoud.

Zo is het beter voor de poffertjespan dat je deze zonder afwasmiddel schoonmaakt. Alleen met water, of beter nog, alleen schoonwrijven met een droge doek. En als je de poffertjespan van gietijzer wegzet, deze even insmeren met olie. Dat klinkt onlogisch bij een schone pan, maar dit voorkomt dat de gietijzeren pan gaat roesten.

Een poffertjespan van gietijzer heeft geen anti-aanbaklaag, maar deze laag ontstaat door de gietijzeren pan te gebruiken. Door het gebruik van olie op hoge temperaturen ontstaat er een natuurlijke anti-aanbaklaag. Om deze in stand te houden is het bovenstaande onderhoud nodig.

Andere poffertjespannen

Klinkt dit je allemaal te bewerkelijk? In de top vijf van beste poffertjespannen vind je ook "gewone" pannen van aluminium met anti-aanbaklaag, die je op de gebruikelijke manier kunt schoonmaken en wegbergen.

Zie ook: Meer beste pannen


Onderwerp:
Hierboven vind je een verwijzing naar de top 5 van beste poffertjespannen. Het betreft de vijf beste poffertjespannen in hun klasse. Bijvoorbeeld de beste poffertjespan uit de test voor grote poffertjes, de beste poffertjespan met steel, de beste poffertjespan met anti-aanbak laag en meer beste poffertjespannen uit de test.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.