Partytent en tuinpaviljoen top 10

De partytent top 10 en aanbiedingen van nog veel meer mooie partytenten en tuinpaviljoens.

Partytent / tuinpaviljoen tuinset

Wat is de beste partytent? Dat is lastig aan te geven want er zijn vele partytenten in vele formaten. Daarom hier naast de partytent top 10 van ook aanbiedingen van honderden andere partytenten bij de beste winkels.

Kijk hier onder om een goede partytent of goed tuinpaviljoen (weerbestendige partytent) goedkoop te kopen.Partytenten zijn er in veel soorten. Van een eenvoudige open partytent tot een grote gesloten partytent die de naam feesttent echt verdient. Ook zijn er tuinpaviljoens, dit zijn partytenten die je het hele jaar buiten kunt laten staan

Tuinpaviljoen. De partytent als overkapping

Op de foto bovenaan zie je zo'n tuinpaviljoen. Omdat deze weerbestendig is kun je het tuinpaviljoen de hele zomer laten staan. Met deze partytent creëer je zo een beschutte plek. Het is een soort overkapping die je beschermt tegen de zon en de regen.

In principe kan een tuinpaviljoen het hele jaar buiten blijven staan, maar de partytent wordt er dan niet mooier op. Het beste kun je het tuinpaviljoen dan afbreken en droog opslaan. Het opzetten en afbreken van zo'n partytent is maar weinig werk, en hoeft dus alleen aan het begin en eind van het zomerseizoen.

Goedkope partytent

Een simpele goede partytent heb je al onder de 50 euro. Dan heb je een eenvoudige tent bestaande uit een dak en vier poten. Deze basis partytent is niet af te sluiten aan de zijkanten. Hoewel zo'n goedkope partytent vaak over een waterdicht doek beschikt is hij niet echt weerbestendig. Een partytent van lage kwaliteit heeft meer moeite met wind.

Bovendien is het niet optimaal bij regen als de partytent aan alle kanten open is.

Afsluitbare partytenten

Afsluitbare partytenten zijn wat duurder. Maar een gesloten partyent vaak mooi om te zien, en als je last hebt van de wind of zon kun je ze aan de betreffende kant afsluiten.

Je kan alle zijkanten van de partytent sluiten, zodat je een echte tent hebt, maar ook alleen de kanten van de partytent waar je beschutting en / of privacy wil hebben.

Kleine en grote partytenten

Ook de grootte van de partytenten kan flink verschillen. Je hebt al verbazend goedkoop een grote partytent / feesttent waarin je met een hele groep overdekt buiten een feestje kunt vieren maar ook kleine partytentjes waaronder net een tuinset past. Het aanbod loopt uiteen van kleine partytenten van 2,5 bij 2,5 meter tot grote professionele partytenten voor evenementen. 

Welke maat partytent voor jou de beste partytent is hangt natuurlijk af van de ruimte die je voor de tent hebt, maar ook van de toepassing.

Wil je je hele terras overdekken met een partytent of tuinpaviljoen? Alleen de loungeset of de tuintafel set? Of is de partytent alleen nodig om een zwembadje in de schaduw te zetten. Kijk bij de bovenstaande partytent top 10 en aanbiedingen van partytenten voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen.

Zie ook
Bij de partytent top 10 vind je de meest populaire partytenten van dit moment. Je kan er doorbladeren naar nog meer goede partytenten, zoals een grote partytent, kleine partytent, maar ook een tuinpaviljoen of een feesttent.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.