outdoor jas heren

Kijk hier voor een goede outdoorjas tegen een lage prijs. Met de top 10 van outdoor jassen mannen en aanbiedingen van circa 12.000 outdoor jassen voor heren.

Outdoor jas heren

Als je sportieve outdoor-activiteiten gaat ondernemen is een outdoor jas zeker geen overbodige luxe. Ook voor een wandeling, kampeervakantie of fietstocht is zo'n sportieve regenjas zeer geschikt. Hier de top tien van outdoor jassen.


Outdoor jas top 10:

Hieronder vind je de tien populairste outdoor jacks en hun prijzen. Klik op de outdoorjas voor meer informatie of navigeer daaronder naar nog veel meer goede outdoorjassen.


Een outdoor jas is geen gewone regenjas

Een outdoor jas is niet zomaar een regenjas. Een goede outdoor jas is waterafstotend, vuilwerend en winddicht. Ze zijn gemaakt van sterke stoffen als nylon, polyester of polyamide en zo gemaakt dat je niet nat wordt van je eigen transpiratie als je aan het bewegen bent.

Een outdoor jas sluit goed aan op je lichaam om je niet bij het bewegen te hinderen. De outdoorjas is daarom ook erg licht.


Eigenschappen goede outdoor jas heren

 • Natuurlijk is een goede outdoorjas regenbestendig. De jas houdt je drooog in de regen. Gore-Tex is het materiaal waarvan de beste waterdichte jassen gemaakt zijn. Maar er zijn ook goedkopere (maar wat minder goede) waterbestendige materialen.

 • De beste outdoorjas voor heren moet ook windbestendig zijn. Als het koud is kan de wind erg guur zijn.
   
 • Een goede outdoor jas heren moet goed ademen.Da wordt het lichaamsvocht (zweet) naar buiten afgevoerd. Bij een slechte outdoor jas ga je zweten en wordt je zo toch nog nat. Een goede outdoor jas houdt je ook van binnenuit droog.
   
 • Bij warm weer kunnen ventilatie openingen (bijvoorbeeld onder de oksels) heel welkom zijn.

 • Een goede oudoorj as voor heren isoleert ook goed, zodat het lichaam op een goede temperatuur blijft. Of het nu warm of koud is.

 • Natuurlijk is de beste outdoor jas ook een jas die sterk is en daarom lang meegaat. Bij outdoor activiteiten kan de jas veel te verduren krijgen. Dit kis dus een belangrijke eigenschap voor de beste outdoor jas heren.

 • De outdoor jas moet ook goed afgesloten kunnen worden om te voorkomen dat de regen er toch in loopt. De aanwezigheid van een capuchon is daarbij natuurlijk ook belangrijk.

 • En niet in de laatste plaats moet de beste outdoor jas heren comfortabel zijn en aangenaam om te dragen.

En let verder bij het kiezen van je beste outdoor jas goed op de aanwezigheid van zakken e.d. Deze moeten bij je behoefte aansluiten. En een mooi design en mooie kleur spelen natuurlijk ook een rol bij je keuze.

 

Een grote keuze uit outdoor jassen

Als je hierboven doorklikt zie je hoe groot de keuze aan outdoor jassen is. Alleen voor heren zijn er al vele duizenden jassen in het overzicht opgenomen. Deze outdoorjassen zijn er in vele varianten. Je hebt ze bijvoorbeeld met en zonder capuchon, reflecterende strepen, uitneembare voering, kinbescherming, ventilatieritsen en veel meer. De keuze uit outdoor jassen voor heren is enorm.

Goede merken

Goede en populaire merken voor een outdoor jas zijn The North Face, Nomad, Icepeak en Mammut. Echte outdoormerken die veelal ook ski-jassen maken. Echte specialisten dus die outdoor jassen maken die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn, en comfortabel zijn om te dragen. Ook als je lichamelijk heel actief bezig bent.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Hierboven vind je de top 10 van beste outdoor jassen voor heren, plus nog een 12.000 andere outdoorjassen en regenjassen voor heren. Alle beste outdoor jassen zijn hier te vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.