Gourmet stel

Een goed gourmetstel maakt het gourmetten extra leuk. Kijk hier voor de gourmet stel top 10 met goede gourmetstellen.

Gourmet stel top 10

Gourmet is een gezellige manier van samen aan tafel koken die vooral met feestdagen populair is. Maar eigenlijk kun je altijd wel gourmetten. Hier de top tien van meest populaire gourmetstellen. Zit het voor jou beste gourmetstel er tussen?


Actuele gourmetstel top 10


Dit zijn momenteel de meest populaire gourmet stellen:
  • Gourmet stel top 10 ( )

Deze gourmetstel top tien is afkomstig van Bol.com, één van de beste winkels voor een gourmetstel. Bij deze aanbevolen winkels koop je de beste gourmets tegen de laagste prijs.

Onder de naam gourmet worden diverse funcooking apparaten samengevat. In alle gevallen zijn ze bedacht om met een groepje mensen gezellig aan tafel te kokkerellen. Hieronder enkele soorten gourmetstellen.

De raclette-grill

Het standaard gourmetstel, in het buitenland vaak raclette-grill genoemd. Deze bestaat uit een bakplaat met daaronder ruimte voor pannetjes waarin je bijvoorbeeld kaas kunt smelten. Op de bakplaat kun je vlees en groente grillen en crêpes bakken. Vaak beschikt de bakplaat over een glad en over een geribbeld gedeelte.

Tip: Kijk voor een goede gourmet set ook eens bij de beste gourmet apparaten uit de test. Je vindt daar naast de beste gourmets, ook de beste steengrill, de fondue set, de beste pizza gourmet, de beste tafelgrill e.d. uit de test.


De steengrill

De steengrill heeft in plaats van een metalen kookplaat een steen om op de bakken en grillen. Deze is altijd glad. Sommige gourmetsets combineren de steengrill met een bakplaat. Vaak kun je dan de steen op de metalen plaat leggen.

Steba gourmet en steengrill in één apparaat

Steba gourmet en steengrill in één apparaat

De wokset

Het verschil tussen een wokset en een gewone gourmet bestaat uit de vorm van de pannen. Dit zijn bij de wokset diepe pannetjes. Kleine wokpannetjes. De bakplaat kun je ook gebruiken om traditioneel te gourmetten.


De pizza-gourmet

Vrij nieuw is de pizza-gourmet. Dit is een kleine pizza-over met openingen rondom. Iedereen kan zijn eigen mini-pizza samenstellen en in de pizza-gourmet bakken.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor een gourmet voor alle soorten gourmetstellen tegen de laagste prijs. Daar vind je ook andere funcooking apparatuur zoals fondue-sets.


Onderwerp:
Zoek je je beste gourmetstel? De informatie op deze pagina kan je helpen. Hierboven vind je de gourmet stel top 10, aanbiedingen van gourmet stellen bij de beste en goedkoopste winkels, het beste gourmetstel uit de test en diverse varianten op het gourmet stel.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.