Game top 10: Dit zijn nu de meest populaire games

Dit zijn momenteel de beste games! Hier vind je de meest populaire video spellen in het algemeen en de meest gewilde videogames per game console. 


Wat zijn op dit moment de populairste games voor PC, Playstation, Xbox, Nintendo en andere game consoles? Is de best verkochte game een sportspel of een shooter? Hier de game top 10.


Game top tien van dit moment

Als we alle soorten videogames voor alle soorten consoles op één hoop gooien komen we tot de onderstaande top 10.


Dit zijn de 10 meest populaire games van dit moment!

Deze game top tien is gebaseerd op de verkopen via Bol.com. De Bol gameshop is de grootste en belangrijkste aanbieder van games in Nederland. Bij deze online winkel vind je meer dan tienduizenden games voor PC en alle game-consoles. Bol vult deze gameshop samen met enkele gespecialiseerde aanbieders.


Games reserveren

Wacht je met smart op een nieuw spel? Dan is het goed om te weten dat je bij Bol.com ook games kunt reserveren. Evenals films worden games vaak op een bepaalde release datum uitgebracht. De winkel voor die tijd vaak al op de plank liggen maar mag hem nog niet uitleveren. Door een game bij Bol.com te reserveren krijg je deze op de dag van release thuis geleverd. Je bent dan echt de eerste die het spel kan spelen!

Games downloaden

Het wordt steeds gebruikelijker om bestelde games niet te laten toesturen, maar om ze te downloaden. Voordeel: Je hebt het spel vrijwel direct na aankoop in je bezit, je hebt niet te maken met verzendkosten (ook niet onder de 20 euro) en op te downloaden games wordt een interessante korting gegeven. Je krijgt er alleen geen hoesje en boekje bij, maar is dat erg? Bij de gameshop van Bol.com en de andere hier boven genoemde beste online winkels met videogames kun je duizenden leuke games downloaden!

De game top 10 per game console

De game top 10 per game console vind je hier:
Onderwerp:
Hier vind je een altijd actueel overzicht met de meest verkochte en beste videogames / computerspellen van dit moment. Het betreft games voor PC en alle consoles. Via de link kun je ook de top 10 lijsten van beste games per game console vinden. Bij de aanbiedingen van games kun je alle games, voor PC en gaming consoles, goedkoop online kopen en downloaden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.