Kijk hier voor de game console top 10

De beste en meest populaire game consoles, games en game winkels. Met al het beste voor gaming uit de test.


Hoe leuk gamen op de computer ook is. De meeste gamers gebruiken een game console om te gamen. In tegenstelling tot de PC is zo'n console speciaal gemaakt om mee te gamen. En dat zie en merk je! Hier de game console top 10.


Game console top tien

Hieronder vind je de top 10 lijst met meest populaire game consoles van dit moment. Je kunt er nog verder doorklikken voor meer goede en populaire game consoles.


Zoals je ziet zijn niet alleen de nieuwste gaming consoles van Sony (Playstation), Nintendo en Microsoft (Xbox) populair, maar vooral ook retro game consoles en retro spelcomputers.

Zoek je de nieuwste game consoles tegen een lage prijs? Kijk dan bij onderstaande beste online winkels voor games en gaming apparatuur.

Er zijn maar weinig markten die zo overzichtelijk zijn als die van de game consoles. Slechts drie merken maken daarin de dienst uit: Microsoft (met de Xbox), Sony (Playstation) en Nintendo (Wii en DS). Andere merken en andere consoles spelen slechts een marginale rol.

Bij de meeste consoles speel je via de televisie, maar er zijn ook remote consoles zoals de Nintendo DS. Eens in de zoveel jaar brengen fabrikanten een nieuwe versie uit van hun console. Oude games zijn vaak te spelen op de nieuwe versie van een console, maar de nieuwste games werken niet altijd op een oude console. Hou daar rekening mee als een nieuw game console koopt.

Het beste voor gaming uit de test

Bij de beste game producten uit de test vind je meer van het beste voor gaming. Bijvoorbeeld de beste game PC of game laptop uit de test, de beste gaming headset, de best geteste gamestoel, racestuurtje en veel meer.


Kijk bij bovengenoemde aanbevolen beste winkels voor games en game consoles tegen de laagste prijs.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Hierboven vind je een altijd actueel overzicht van de meest verkochte game consoles / spelcomputers van dit moment. Het gaat daarbij niet alleen om de nieuwste gaming consoles van Xbox, Playstation en Nintendo, maar ook om populaire retro game consoles en retro game computers waarop je retro videogames speelt. Bij de aanbevolen beste game winkels kun je alle game consoles en spelcomputers goedkoop online kopen.Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.