Beste airfryers

Kijk hier voor de 10 meest populaire airfryers van dit moment en andere airfryer informatie zoals de best geteste airfryer en goedkope aanbiedingen.

Philips Airfryer

Philips Airfryer


De gewone ouderwetse frituurpan wordt steeds meer verdrongen door zijn moderne (en minder ongezonde) broertje, de heteluchtfriteuse, die meestal airfryer wordt genoemd.

Frituren gaat met zo'n airfryer met slechts één lepeltje olie of zelfs helemaal geen vet. En verder alleen hete lucht. Dat maakt frituren met een heteluchtfriteuse / airfryer heel wat gezonder dan frituren met olie of vet. 

Hieronder kijken we naar de actuele top tien van deze airfryers, en hebben we informatie over de hete lucht friteuse in het algemeen.

Actuele hetelucht friteuse top tien


  • Kijk hier voor de airfryer top 10 ( )

Airfryer aanbiedingen

Bovenstaande top 10 is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bij de beste friteuse aanbiedingen vind je de aanbiedingen van nog veel meer airfryers bij de beste en goedkoopste winkels om een goede airfryer of frituurpan te kopen.

Beste airfryer test

Kijk bij de beste friteuse test om te zien welke airfryers en andere friteuses er als beste getest zijn. Je vindt er o.a. de beste airfryer uit diverse recente testen.


Waarom is een airfryer zo populair?

Bij een airfryer heb je vrijwel geen vet nodig. Één lepeltje olie, voor een bruin korstje kan, maar hoeft niet eens. Dat is natuurlijk vele malen gezonder dan frituren in een gewone frituurpan waarbij de friet en ander voedsel in de olie wordt ondergedompeld.

Maar er zijn veel meer voordelen aan een hetelucht friteuse. Zo kun je er veel meer eten in klaarmaken dan frituur alleen. Met een airfryer kun je ook roosteren, bakken en grillen. Hele stoofschotels kun je in je airfryer klaar maken. Of brood of taart bakken.

Philips Airfryer

Philips Airfryer

Bovendien gaat het zo je eten bereiden vaak heel snel. Vaak is de bereiding in een heteluchtfriteuse sneller dan het bereiden in de oven.

Ook is de frituurpan makkelijker schoon te maken dan een oven of traditionele frituurpan, heb je geen last van frituurlucht en heeft het gefrituurde eten meer zijn eigen smaak en minder een frituursmaak.

Nadelen van een airfryer

Maar heeft een airfryer dan helemaal geen nadelen? Ja die zijn er ook. Al zijn die minder groot en minder talrijk dan de voordelen. Maar frietjes uit een hetelucht frituurpan zijn wel wat minder bruin dan je gewend bent. Ook duurt het frituren met een airfryer iets langer dan in een frituurpan met olie.


Steeds meer hetelucht friteuses

In de top tien staan de meest gekochte airfryers maar er zijn meer merken dan er in een top tien passen. De pioniers Philips (Airfryer) en Tefal (ActiFry) staan nog steeds aan de top, maar andere merken komen op. 

Princess is populair met zijn goedkope heteluchtfriteuses en ook merken als De Longhi, Tristar, Bestron, Inventum en vele andere brengen tegenwoordig airfryers op de markt.

Bij bovenstaande aanbevolen winkels voor een friteuse vind je ze allemaal.

Foto's: Philips

Onderwerp:
Hier vind je de top 10 van meest populaire hetelucht friteuses (airfryers). Ook kijken we naar de voordelen en nadelen van een airfryer, hebben we de beste airfryers uit de airfryer test en airfryer aanbiedingen bij de beste winkels die deze hetelucht friteuses goedkoop verkopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.