Beste waterkoker

Redactie     januari 01, 2020    


De waterkoker is eenvoudige keukenapparatuur die wel in de meeste huishoudens te vinden is. Een waterkoker is dan ook een heel handig apparaat waarmee je snel water voor thee of instant-gerechten aan de kook kunt brengen. Maar wat is de beste waterkoker?

Op TestResults.nl vind je een overzicht van alle waterkokers die met de maximale score van 5 sterren gewaardeerd zijn, plus de beste waterkokers in diverse soorten. Zo vind je er de beste moderne waterkoker, de beste retro waterkoker, de beste waterkoker voor thee en meer beste waterkokers. Kijk bij de beste waterkokers welke waterkokers tot de top behoren.

Waterkoker tips

Kijk voor de top 5 van beste waterkokers bij de hierboven genoemde beste waterkokers, of kijk bij de top 5 van best verkochte waterkokers welke waterkokers het meest populair zijn.

Hieronder hebben we nog wat tips voor bij het kiezen van de voor jou beste waterkoker.
  • Niet iedere thee, saus of gerecht komt het best tot zijn recht bij kokend water. Bij een waterkoker met instelbare temperatuur kun je de waterkoker ook laten afslaan bij andere temperaturen dan 100 graden.
  • Kijk nuchter naar de capaciteit van de waterkoker. Waarom zou je een dure en grote waterkoker met een inhoud van 2 liter kopen als je deze alleen gebruikt om water of 2 of 3 kopjes thee aan de kook te brengen.
  • Heb je veel kalk in het water? Een verborgen verwarmingselement komt niet in contact met het water en verkalkt dus niet.
  • Een kalkfilter in het tuitje van de kan is dan ook verstandig. Dit voorkomt dat er kalk in je thee, andere drank of gerechten komt.
  • Een dubbelwandige waterkoker voorkomt dat de waterkoker aan de buitenkant heet wordt. Bovendien blijft het water langer op temperatuur als je het niet meteen uitschenkt.
  • Kunststof waterkokers zijn de goedkoopste waterkokers. Glazen waterkokers en RVS waterkokers zijn vaak mooier om te zien. Bij glazen waterkokers wordt soms gebruik gemaakt van LED-verlichting voor een mooi effect. Voor de functionaliteit maakt het allemaal geen verschil.
  • Een warmhoudfunctie is handig als je niet in de gelegenheid bent het water meteen op te schenken als het kookt.
  • Met een waterkoker met ingebouwd theefilter kun je meteen thee zetten van theeblaadjes. De beste waterkoker voor thee kom je ook bij bovenstaande beste waterkokers tegen.
  • Waterkoker met app. Het nieuwste van het  nieuwste is een waterkoker met Bluetooth en app. Hiermee kun je de waterkoker al aanzetten als je nog onderweg bent naar huis.
  • In de meeste winkels staat maar een handjevol waterkokers, maar online is het aanbod aan waterkokers enorm. Kijk op Beste Waterkoker Kopen voor de beste en goedkoopste online aanbieders.
Onderwerpen:
De beste waterkoker, goede waterkoker voor thee, beste waterkokers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.