Mooie krabton voor de kat

Bas van Rijswijk     augustus 17, 2018    


Een krabpaal is wel min of meer noodzakelijk als je een kat hebt. Tenminste, als je zuinig op je meubels en gordijnen. Maar echt een sieraad voor de inrichting van je huis is een krabpaal niet. Gelukkig is er ook de krabton die er een stuk beter uitziet. Hier de top vijf van mooi krabtonnen.


Een krabton heeft hetzelfde nut als een krabpaal. De kat kan zijn nagels reinigen en scherpen, de kat kan er in klimmen en spelen, rekken en strekken. Maar een krabton ziet er een stuk beter en minder opvallend uit. En soms zelfs best mooi. Kijk maar bij de top vijf van mooiste krabpalen die is samengesteld door de Huisdierenblog.

Een ander voordeel van de krabton is dat deze in veel gevallen de kattenmand kan vervangen. Met de krabton heeft de kat echt een plekje voor zichtzelf. Of voor zichzelf en andere katten, want doordat de meeste krabtonnen over meerdere verdiepingen beschikken bieden ze aan meerdere katten een rustplaats.

Kijk in de bovenstaande top vijf voor vijf krabtonnen die niet alleen goed zijn maar er ook mooi uitzien. Bovendien wordt je er de weg gewezen naar nog tientallen andere goede krabtonnen voor je kat of katten.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.